Tgrt Haber
Magazin - Magazin
9 saat 53 dakika önce

Akın Akınözü annesinin vefatı sonrası ilk doğum gününü kutladı! Paylaşımı yürek burktu

Hercai'nin sevilen oyuncusu Akın Akınözü, kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü'nü temmuz ayında kaybetmiş ve büyük yıkım yaşamıştı. Annesini kaybettikten sonra ilk doğum gününü kutlayan Akın Akınözü, yaptığı duygusal paylaşımla yürek burktu.
 - Ünlü yönetmen hayatını kaybetti
10 saat 32 dakika önce

Yönetmen Tomris Giritlioğlu hayatını kaybetti!

Usta yönetmen Tomris Giritlioğlu 67 yaşında hayatını kaybetti. Sayısız projeye imza atan Tomris Giritlioğlu, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.
 - Icardi'den yorum gecikmedi
11 saat 22 dakika önce

Nusret'in Ali Koç ve Jose Mourinho'lu paylaşımına Mauro Icardi'den dikkat çeken yorum

Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi, şef Nusret Gökçe'nin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve teknik direktör Jose Mourinho ile çekilmiş fotoğrafına yaptığı yorumla dikkat çekti. Nusret'in, ''Adamın tillahi Ali koç & Adamın destanı Jose Mourinho'' notuna" paylaşımına yorum yapan Mauro Icardi, sosyal medyada gündem oldu.
Magazin - Magazin
11 saat 50 dakika önce

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel beşinci kez baba oldu! Oyunculuğu bırakıp tır şoförü olmuştu

Yaprak Dökümü dizisinde Oğuz karakteriyle yer alan Tolga Karel, oyunculuğu bıraktıktan sonra tır şoförü olarak çalışmaya başladı. 2016 yılında ABD'de evlenen Tolga Karel, beşinci kez baba oldu.
 - Gözyaşları içinde sahneden indi
12 saat 38 dakika önce

Gülşen fenalık geçirdi! Gözyaşları içinde sahneden indi

Dün sabah yakın arkadaşı Metin Arolat'ın cenaze töreninde gözyaşlarına boğulan şarkıcı Gülşen, akşam sahnede fenalık geçirdi. Metin Arolat'ın klip yönetmeni olduğu Bangır Bangır şarkıyı okurken fenalaşan Gülşen, sahneden inmek zorunda kaldı.
Magazin - Magazin
15 saat 19 dakika önce

'Kim Milyoner Olmak İster' programında yürek yakan hikaye: Babam son gün böbreğini vermekten vazgeçti

‘Kim Milyoner Olmak İster?’ programının son bölümünün konuğu 21 yaşındaki Ceren Koç, hikayesiyle herkesi hüzne boğdu. Böbrek yetmezliği ile mücadele eden genç kadın, 20 yıl sonra bulduğu babasının nakil için uygun donör olduğunu, ancak önce kabul etse de ameliyat günü nakilden vazgeçtiğini söyledi.
Magazin - Magazin
17 saat 43 dakika önce

Kızıl Goncalar dizisinden daha ilk bölüm yayımlanmadan kötü haber geldi

Kızıl Goncalar dizisinin final tarihi belli oldu. Sezon finaliyle dikkatleri üzerine çeken dizinin ikinci sezon yayınlanma tarihi olarak 30 Eylül ilan edilmişti. Dizinin ne zaman biteceğini yapımcı Faruk Turgut açıkladı.
 - Instagram bu pozlarla sallandı
22 Eylül 2024 - 15:26

Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ile Yiğit İnandı evlendi! Instagram bu pozlarla sallandı

Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ile Yiğit İnandı evlendi. Survivor'ın eski şampiyonu Nisa, sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı fotoğraf ile nikahını duyurdu. 
 - Metin Arolat'a gözyaşlarıyla veda!
22 Eylül 2024 - 15:16

Metin Arolat'a gözyaşlarıyla veda! Sanatçı dostları yalnız bırakmadı

Sahnede şarkı söylerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 52 yaşındaki Metin Arolat'ın İstanbul'daki cenaze namazına sevenleri ve sanatçı dostları akın etti. Teşvikiye Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanan Arolat, memleketi İzmir'e defnedilecek.
Magazin - Magazin
22 Eylül 2024 - 06:01

Orhan Pamuk'un diziye uyarlanan Masumiyet Müzesi eserinde kadro belli oldu

Orhan Pamuk'un satış rekorları kıran ve müzesini de yaptığı Masumiyet Müzesi kitabı dizi oluyor. Dizinin ilk olarak kadrosunda başrol Kemal'i Selahattin Paşa'nın canlandıracağı açıklanmıştı. Büyük aşkı Füsun ve nişanlısı Sibel'i de canlandıranlar belli oldu. Ayrıca annesini de usta oyuncu Tilbe Saran oynayacak.
Magazin - Magazin
21 Eylül 2024 - 23:41

Giray Altınok'tan çok konuşulacak Jose Mourinho paylaşımı

Galatasaray, deplasmanda dev derbide Fenerbahçe'yi 3-1 yendi. Maç sonu paylaşımlar art arda geldi. Oyuncu Giray Altınok'un Jose Mourinho ile ilgili paylaşımı dikkat çekti.
Magazin - Magazin
21 Eylül 2024 - 17:28

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç'tan Yalı Çapkını açıklaması

Aynı gün yayınlanan ve ilk bölümden itibaren kıyaslanan Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını dizisi sezonun en merak edilen yapımları oldu. Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer Ünal karakteriyle yer alan Barış Kılıç, Yalı Çapkını dizisi hakkında ilk kez konuştu.
Magazin - Magazin
21 Eylül 2024 - 16:35

Metin Arolat'ın cenazesini alan abla gözyaşlarına boğuldu! "Sözün bittiği yer"

Sahne aldığı mekanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Metin Arolat'ın cenazesi ablası Fatoş Alkan'a teslim edildi. Gözyaşlarına boğulan Fatoş Alkan, "Sözün bittiği yer, söylenecek hiçbir şey yok" dedi.
 - Kilo vermek isteyenlere uyarı
21 Eylül 2024 - 15:55

Metin Arolat ölüm diyeti yüzünden mi öldü? Usta diyetisyen kilo vermek isteyenleri uyardı

Metin Arolat sahnede geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Metin Arolat'ın yakın arkadaşı Demet Sağıroğlu "Yine rejim yapıyormuş, herhalde kalbi kaldırmadı" sözleriyle dikkat çekti. TGRT Haber'e konuşan diyetisyen Bahadır Bilir, "Ölüm diyeti ile kalp gücünüz zayıflar. Uzun vadede sağlık problemi yaşadığınızda kalbin daha fazla yorulmasına neden olur. Kas miktarı azaldıkça kalbin sizi yönetebilme gücü de azalır" diyerek şok diyet hakkında izleyicileri uyardı. İşte detaylar...
 - Afişte artık o da var
21 Eylül 2024 - 14:47

Kızılcık Şerbeti'nin Mustafa'sı Emrah Altıntoprak'ın esprili göndermesi işe yaradı! Afişe eklendi

Kızılcık Şerbeti dizisinde Mustafa karakteriyle yer alan Emrah Altıntoprak, yeni sezonunda afişinde yer almamasını esprili bir dille gündeme getirmişti. Yapım şirketi oyuncu Emrah Altıntoprak'a hak verdi ve kendisini afişe ekledi.
Magazin - Magazin
21 Eylül 2024 - 13:04

Metin Arolat'ın cenaze programı belli oldu

Dün akşam sahne aldığı mekanda hayatını kaybeden Metin Arolat'ın yakınları bugün hastaneye akın etti. Metin Arolat’ın cenazesi, yarın Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından memleketi İzmir’e gönderilecek.
 - Nasıl ölümden döndüğünü anlatmış
21 Eylül 2024 - 12:36

Metin Arolat iki gün önce ölümden döndüğü anları anlatmış! "Dedim ki ölüyorum..."

Dün gece sahne aldığı mekanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Metin Arolat'ın iki gün önce katıldığı Armağan Çağlayan'ın programında yıllar önce ölümden döndüğü anları anlattı. Arolat'ın hayatını kaybetmeden önce yaptığı son röportajı duygulandırdı.
 - Yıllar önceki röportajı tekrar gündem oldu
21 Eylül 2024 - 11:28

Metin Arolat aile üyelerinin vefatıyla yıkılmıştı! Sözleri tekrar gündem oldu

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, Kozyatağı'nda sahne aldığı mekanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sanat dünyası hastaneye akın ederken, Metin Arolat, babası, ağabeyi ve annesinin peş peşe vefatıyla yıkılmıştı. Metin Arolat'ın aile üyelerin kaybettikten sonra verdiği röportaj bugün tekrar gündem oldu.
 - Sanat dünyası yasa boğuldu
21 Eylül 2024 - 10:21

Metin Arolat'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! Demet Akalın'dan son veda: Çok kızgınım

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, sahne aldığı mekanda fenalaşarak hayatını kaybetti. Hastaneye ilk koşan şarkıcı Demet Sağıroğlu,"Yine rejim yapıyormuş. Herhalde kalbi kaldırmadı" açıklamasını yaptı. Haberi alan ünlü isimler büyük şok geçirirken, Seda Bakan, "Gerçekten mi?" diyerek yaşadığı şaşkınlığı paylaştı.
 - Ünlü isimden acı haber
21 Eylül 2024 - 02:09

Son dakika | Şarkıcı Metin Arolat yaşamını yitirdi! Ölüm sebebinde dikkat çeken detayı Demet Sağıroğlu açıkladı

Son dakika: Metin Arolat sahnede hayatını kaybetti. Birkaç gün önce katıldığı programda "En mutlu olduğum yer" dediği yerde yaşamını yitirmesi sevenlerinin dikkatinden kaçmadı. Reklamcı, müzisyen ve yönetmen olarak tanınan ünlü sanatçının ölüm sebebi açıklandı. İşte detaylar...
Sona Git