Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses’ten Kılıçdaroğlu’na manidar gönderme: Hani TOGG diye bir araba yoktu?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
05 Nisan 2023 11:48 - Güncelleme : 05 Nisan 2023 13:54
İbrahim Tatlıses’ten Kılıçdaroğlu’na manidar gönderme: Hani TOGG diye bir araba yoktu?

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili Togg'un dün ilk teslimatı gerçekleşti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir dönem TOGG’un olmayacağını iddia etmesini diline dolayan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "Hani TOGG diye bir araba yoktu, imal edilmiyordu?” dedi.

İbrahim Tatlıses​, milli otomobilimiz TOGG​'u eleştiren Kılıçdaroğlu​'na sosyal medya hesabından gönderme yaptı. Tatlıses, ilk teslimatı dün gerçekleşen Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg’un üretime geçemeyeceğini belirten Kılıçdaroğlu’na Hani TOGG diye bir araba yoktu, imal edilmiyordu? Al işte, bal gibi de var. Bunun yalanı dolanı nerede?" ifadelerini kullandı.

“HANİ TOGG DİYE BİR ARABA YOKTU?”

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'u eleştiren Kılıçdaroğlu'nu diline doladı. Tatlıses, Kılıçdaroğlu'na "Hani TOGG diye bir araba yoktu, imal edilmiyordu? Al işte, bal gibi de var. Hatta ben bile bir TOGG'a yazılmıştım. Bunun yalanı dolanı nerede? Al işte sayın başkan ve eşi hanımefendi binmiş turluyorlar. Hani yoktu, hani uyduruktu? Al sana TOGG kazasız belasız" yorumunda bulundu.

TATLISES ŞANLIURFA’DAN AKPARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine memleketi Şanlıurfa’dan aday adayı oldu. Ak Parti’den adaylığını koyan Tatlıses, daha önce 4 kez daha aday olmuş ancak adaylığı onaylanmamıştı. “Memleketim için her şeyi yaparım” diyen Tatlıses, “25 kere de olsa yine aday olurum” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kemal Kılıçdaroğlu 28 Nisan 2023 01:56

Togg Hong Kong Malı 2018'de Hong Kong Fuarda Sunulmuştur.

Zekiay 6 Nisan 2023 13:48

Vallahi bende Togg diye bir araba yok.

Şahin saricaalan 5 Nisan 2023 12:33

Adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan

Sonraki Haber Yükleniyor...