Tgrt Haber

Harry Potter'ın Hermione Granger'si Emma Watson Türkiye'ye geliyor! Oyunculuğa burada dönecek

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
15 Ekim 2024 11:18 - Güncelleme : 15 Ekim 2024 11:18
Harry Potter'ın Hermione Granger'si Emma Watson Türkiye'ye geliyor! Oyunculuğa burada dönecek

Harry Potter filminde oynadığı Hermione Granger karakteriyle dünya çağında popüler olan Emma Watson, Türkiye'ye geliyor. Oyunculuğa ara veren Emma Watson, yeni projesiyle merak uyandırdı.

Harry Potter serisi dahil Güzel ve ve Çirkin, Küçük Kadınlar gibi yapımlarda rol alan Emma Watson, son olarak 2019 yılında yer aldığı Little Woman yapımından sonra oyunculuğu bıraktı. Birçok yardım derneklerinde yer alan Emma Watson, kültür turu için Türkiye​'ye geliyor. 

EMMA WATSON TÜRKİYE'YE GELİYOR 

Daha önce de Türkiye'ye gelen Emma Watson, tekrar Türkiye'ye geliyor. Bir film görüşmesi için iki günlüğüne Türkiye'ye geleceği öğrenilen Emma Watson, İstanbul​ ve Ankara​'da tarihi yerleri de gezecek. Oyunculuğa ara veren Emma Watson, böylece Türkiye'de oyunculuğa tekrar dönmüş olacak. 

Harry Potter'ın Hermione Granger'si Emma Watson Türkiye'ye geliyor! Oyunculuğa burada dönecek - 1. Resim

Harry Potter'ın Hermione Granger'si Emma Watson Türkiye'ye geliyor! Oyunculuğa burada dönecek - 2. Resim

OYUNCULUĞA ARA VERMİŞTİ 

2019'da 'Küçük Kadınlar'dan sonra oyunculuğa ara verdiğini açıkladı. Watson, 2022'de yönetmenliğini yaptığı 'Prada Paradoxe' adlı kısa filmi çekti.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Deniz15 Ekim 2024 11:46

Hermione Granger hepimizin sevdiği bir karakterdi artık geri dönüyor mu acaba

Sonraki Haber Yükleniyor...