Tgrt Haber

Hasan Can Kaya'nın acı günü! Halasını kaybetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
18 Eylül 2024 12:15 - Güncelleme : 18 Eylül 2024 12:17
Hasan Can Kaya'nın acı günü! Halasını kaybetti

Konuşanlar programının sevilen ismi Hasan Can Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla halasını kaybettiğini duyurdu. Üzüntüsünü sevenleriyle paylaşan komedyen, "Kimseden bir şey istemeden gitti bu dünyadan" dedi.

Daha önce Konuşanlar programına da davet ettiği halasının hayatını kaybettiğini duyuran Hasan Can Kaya​, üzüntüsünü sosyal medyada dile getirdi. 

HASAN CAN KAYA HALASINI KAYBETTİ 

Komedyen​ Hasan Can kaya halasının fotoğraflarını paylaşarak, "Daha önce programıma da ziyarete gelen hatta 'pazarlıkçı hala' olarak viral olan, her daim neşeli, herkesin yanında, hep mücadele eden, hep güçlü, hiç şikayet etmemiş, aman dememiş, yaşadığı kötülüklere bir gün bile ağlamamış dünyalar tatlısı halamı kaybettik... Yaşadığı gibi aniden, kimseye eyvallahı olmadan, kimseden bir şey istemeden gitti bu dünyadan. Seni çok seviyoruz halacığım" ifadelerini kullandı. Hasan Can Kaya'nın paylaşımına; Merve Dizdar​, Aslıhan Gürbüz, Şükran Ovalı'dan baş sağlığı mesajı geldi. 

Hasan Can Kaya'nın acı günü! Halasını kaybetti - 1. Resim

Hasan Can Kaya'nın acı günü! Halasını kaybetti - 2. Resim

Hasan Can Kaya'nın acı günü! Halasını kaybetti - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali18 Eylül 2024 12:57

Ay canına kasıp kavurmuşlar böyle haberler insanı üzüyor ya

Sonraki Haber Yükleniyor...