Tgrt Haber

Hastalıkla mücadele eden Bensu Soral, “Bu sıralar sağlık ile sınanıyorum” dedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tv100
04 Aralık 2023 11:41 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 11:41
Hastalıkla mücadele eden Bensu Soral, “Bu sıralar sağlık ile sınanıyorum” dedi

Alina Boz ve Umut Evirgen’in düğününe düz ayakkabı ile katılan Bensu Soral, sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini söyleyerek, “İki haftadır evde yatıyorum” dedi.

Alina Boz​ ve Umut Evirgen’in düğününe katılan Bensu Soral, muhabirlerin sorularını cevapladı. Düğüne geldiği ayakkabıyla dikkat çeken Soral, bir süredir sağlık problemiyle uğraştığını açıkladı.

"2 HAFTADIR EVDE YATIYORUM"

Alina Boz ve Umut Evirgen​'in teknedeki düğününe eşi Hakan Baş ile katılan oyuncu Bensu Soral muhabirlerin ayağındaki problemi sorması üzerine,  “Ayağımda bir problem var. Önemli bir şey değil ama 2 haftadır evde yatıyorum. Bu sıralar sağlık ile sınanıyorum” dedi.

Hastalıkla mücadele eden Bensu Soral, “Bu sıralar sağlık ile sınanıyorum” dedi

YENİ EVLİ ÇİFTE MUTLULUKLAR DİLEDİLER 

Yeni evli çifte mutluklar dileyen Hakan Baş ve Bensu Soral, "Valla bunları konuşma fırsatımız hiç olmadı hiç açıkçası. Hem ben çok yoğun çalışıyordum, hem dışarı çok çıkmadık. Onlarla çok karşılaşamadık. Mutluluklar diliyorum." dedi. 

BENSU SORAL SON GÜNLERDE ESTETİK İDDİALARIYLA GÜNDEMDE

Estetik yaptırdığı iddiaları üzerine paylaşım yapan Soral, “Yüzüm tamamen doğal, yıllardır aynı benim. Hiç estetiğim yok ama iki dişim eksik. Kendimi güzel buluyorum. Ortalama güzelliğim olduğunu düşünüyorum” sözleriyle iddiaları yalanladı.

 

Kaynak: tv100
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...