Tgrt Haber

Fenalaşıp hastaneye kaldırılan Haluk Bilginer'in sağlık durumu belli oldu: Gayet iyi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
14 Mart 2023 08:55 - Güncelleme : 14 Mart 2023 09:33
Fenalaşıp hastaneye kaldırılan Haluk Bilginer'in sağlık durumu belli oldu: Gayet iyi

‘Kundakçı’ isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırılan usta oyuncu Haluk Bilginer’in sağlık durumu belli oldu. Oyun Atölyesi, Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili tansiyon sorunu yaşadığını ve durumunun gayet iyi olduğunu belirtti.

Uluslararası Emmy Ödülü sahibi usta oyuncu Haluk Bilginer​, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Kundakçı isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaştı. Bilginer, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sevenlerini korkutan Bilginer, apar topar Üsküdar​'daki özel bir hastaneye getirilerek tedavi altına alındı.

"SİZLERE SEVGİLERİNİ YOLLUYOR"

Tedavi altına alınan Haluk Bilginer'in bilincinin açık olduğu belirtildi. Ekip arkadaşları, 68 yaşındaki Haluk Bilginer'in tansiyon sorunu yaşadığını ifade etti. Oyun Atölyesi'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada Bilginer'in durumuyla ilgili şu ifadelere yer verildi: "Merak eden sevgili seyircilerimiz, bu akşam oyunda Haluk beyin tansiyonu düşmüştür. Durumu şimdi gayet iyi. Sizlere sevgilerini ve saygılarını yolluyor."

HALUK BİLGİLER HAKKINDA

Tam adı Nihat Haluk Bilginer'dir. 5 Haziran 1954, İzmir doğumludur. Sinema, televizyon ve tiyatro alanlarında yaptığı çalışmalarla birçok ödülün sahibi olan oyuncu, 1990 yılında Tiyatro Stüdyosu'nun kurucuları arasında yer almış ve 1996'da Zuhal Olcay'la birlikte Oyun Atölyesi'ni kurmuştur. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü Danışma Kurulu Üyeliği de yapmaktadır.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...