Tgrt Haber

Hastaneye kaldırılan Yıldız Tilbe'nin durumu hakkında ilk açıklama 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 Aralık 2023 23:33 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 23:41
Hastaneye kaldırılan Yıldız Tilbe'nin durumu hakkında ilk açıklama 

Yoğun bakıma alındığı iddia edilen Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Durumunun ciddi olmadığını belirten ünlü sanatçı "İyiyim Allah'a şükür. Ateşlendikten sonra huyum değişti biraz, oturuyoruz iki yabancı gibi kendimle" dedi. Tilbe'yi ziyarete giden iş insanı İbrahim Sayın ise 'yoğun bakıma kaldırıldı' iddialarını yalanladı. 

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe​'nin rahatsızlanarak hastanede yoğun bakıma alındığı iddia edildi. Sevenlerini endişelendiren Tilbe, X hesabından sağlık durumuna ilişkin saatler sonra açıklama yaptı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tilbe, "İyiyim Allah'a şükür. Ateşlendikten sonra huyum değişti biraz, oturuyoruz iki yabancı gibi kendimle. Biraz zor biri, problemli, öf sınırındayım, belki üçüncüleri olurum" ifadelerini kullandı.

"YOĞUN BAKIM DEDİKODULARINA İNANMAYIN"

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin yoğun bakımda olduğu haberlerinin ardından iş insanı İbrahim Sayın, yaptığı açıklamada, "Durumu iyi, yoğun bakım​ dedikodularına inanmayın" dedi.

Yıldız Tilbe’yi evinde ziyaret eden Sayın,sosyal medyasından paylaşım yaparak basında çıkan Yıldız Tilbe haberlerinin asılsız olduğunu söyledi. Sayın, yoğun bakımda denilen ünlü sanatçı Yıldız Tilbe ile bir araya geldi. İbrahim Sayın, “Yıldız ablamızın durumu gayet iyi. Yalan haberlere itibar etmeyin” dedi.

YILDIZ TİLBE KİMDİR?

16 Temmuz 1966 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Annesinin adı Altun Tilbe ve babasının adı Ali Tilbe’dir. 6 kardeşin en küçüğü olan Tilbe'nin annesi Tunceli babası ise Ağrı doğumludur.

Eğitim hayatına Mustafa Rahmi Balaban ortaokulunda devam ederken orta ikinci sınıfta yarım bırakarak evlenme kararı almıştır. Bu evliliğinden bir kızı olmuştur. Kızının adını hayranı olduğu Sezen Aksu’dan ilham alarak Sezen koymuştur. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...