Tgrt Haber

Başkan kötü gün dostu çıktı: Acun’un haberi alır almaz hastaneye koştu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2022 09:54 - Güncelleme : 20 Eylül 2022 10:17
Başkan kötü gün dostu çıktı: Acun’un haberi alır almaz hastaneye koştu

Dün akşam saatlerinde Sarıyer’de motosikletiyle kaza geçiren Acun Ilıcalı ve kızı hastaneye kaldırıldı. Müşahede altına alınan Acun Ilıcalı’nın kolu kırıldığı öğrenildi. Hastaneye ilk gelen ise Ilıcalı’nın yakın dostu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç oldu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı​ dün akşam saatlerinde Sarıyer’de motosikletiyle ilerlerken ters yönde gelen bir araçla çarpıştı. Hızlıca hastaneye kaldırılan ünlü televizyoncunun kolu kırıldığı anlaşıldı. Kızı Banu Ilıcalı’nın da babasıyla motosiklette olduğu ancak herhangi bir yara almadığı öğrenildi.

Başkan kötü gün dostu çıktı: Acun’un haberi alır almaz hastaneye koştu

İLK ZİYARET EDEN FENERBAHÇE BAŞKANI OLDU

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kaza haberini alan çok sayıda ünlü hastaneye ziyarette bulundu. Ancak haberi alır almaz ilk gelen ünlü yapımcının yakın dostu Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç oldu. Acun ılıcalı’yı ilk ziyaret edenler arasında İbrahim Büyükak ve ünlü sunucu Hakan Ural da bulunuyordu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...