Tgrt Haber

Hatay'a ziyarete giden Karsu: Büyükannemin tabaklarını buldum

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 14:06 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 14:07
Hatay'a ziyarete giden Karsu: Büyükannemin tabaklarını buldum

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremde Hatay’da yaşayan birçok akrabasını kaybeden şarkıcı Karsu, felaketin birinci yılında gittiği deprem bölgesinde babaannesinin tabaklarını buldu.

Hollanda'da doğup büyüyen, ailesi aslen Hataylı olan ünlü müzisyen Karsu Dönmez, 6 Şubat depreminim birinci yılında Hatay’a gitti. Birçok akrabasını kaybeden Karsu, bölgede dolaşırken büyükannesinin tabaklarını buldu.

KARSU'DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Kahramanmaraş depreminin birinci yılında Hatay​'a giden Karsu, depremde kaybettiği büyükannesinin evinin olduğu sokağa gittiğinde büyükannesinin kırılmış tabakların parçalarını gördü. Karsu paylaşımında; "Az önce büyükannemin tabaklarını buldum. Anılarımda tabaklarda çökelek, tepsi kebabı, künefe yemeklerini hâlâ görüyorum." sözleriyle duygulandırdı. 

Hatay'a ziyarete giden Karsu: Büyükannemin tabaklarını buldum - 1. Resim

MÜZİK ŞİRKETİ KURUYOR

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan sanatçı, Antakya ilçesinde müzik okulu açacaklarını duyurdu. Depremlerin ardından büyük bir yıkımın meydana geldiği Hatay'ın son halini de takipçileriyle paylaşan Karsu Dönmez, kurduğu Karsu Vakfı aracılığıyla Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Serinyol Mahallesi’nde herkesin kullanımına sunulacak olan bir müzik okulu açacaklarını da duyurdu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...