Tgrt Haber

Hatice’nin seçim kombini bu defa çok beğenildi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 May 2023 12:30 - Güncelleme : 28 May 2023 14:22
Hatice’nin seçim kombini bu defa çok beğenildi!

Ünlü şarkıcı Hatice her seçimde sandığa gittiği farklı kombinleriyle gündem oluyor. 14 Mayıs seçimlerinde nikahta giyilen döpiyes kombini giyen Hatice, bu defa kırmızı Fransız modeliyle beğeni kazandı.

Şarkıcılığından ziyade özel hayatıyla ve farklı tarzıyla da gündem olan Hatice​, 14 Mayıs'ta nikah kombiniyle oy kullanmaya gitmişti. Hatice ikinci tur için de hazırlıklı geldi. Ünlü şarkıcı​ bu defa kırmızı 1880’lerin Paris stiliyle adından söz ettirdi.

Hatice’nin seçim kombini bu defa çok beğenildi!

"OYUMU KULLANDIM"

Yıllar önce çıkardığı şarkılarla tanınan Şarkıcı Hatice, 14 Mayıs'ta yapılan seçimde hangi cumhurbaşkanı adayına oy vereceğini duyurmuştu. Kılıçdaroğlu​'na oy vereceğini açıklayan şarkıcı oy vermeye de gelinliği andıran bir kıyafetle gitmişti. Hatice ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi​ için oy kullanmaya kırmızılar içinde gitti. “Oyumu kullandım” yazan Hatice pozlarına "Yaşlandığınızda bile kamburunuz olmasın istiyorsanız dik durun. En büyük zenginlik budur. Dik duruşunuz varsa saygıyla, menfaatiniz varsa haramla yaşarsınız" notunu düştü.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...