Tgrt Haber

Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’si İpek Erdem'den sevenlerine müjde! Yurt dışına yerleşmişti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Haziran 2024 13:47 - Güncelleme : 21 Haziran 2024 13:59
Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’si İpek Erdem'den sevenlerine müjde! Yurt dışına yerleşmişti

Hayat Bilgisi dizisinde oynadığı Barbie Gamze rolüyle beğeni toplayan İpek Erdem, bir süredir yaşadığı Londra'dan döndü. Kenan Doğulu konserinde görüntülenen Erdem, müjdeyi verdi.

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi​ dizisinin Barbie​'si İpek Erdem, son olarak Kuzgun dizisinde rol aldı. Bir süredir Londra'da olan oyuncu, sevenlerine müjdeyi verdi. 

İPEK ERDEM SEVENLERİNE MÜJDEYİ VERDİ 

Kenan Doğulu konserine giden İpek Erdem, yeni projelerinden bahsetti. Londra'dan dönen Erdem, "Romantik komedi filminde oynayacağım. İşte bir tiyatro oyunum var. Var da var. Önümüzdeki sezon keyfim yerinde..." ifadelerini kullandı.

Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’si İpek Erdem'den sevenlerine müjde! Yurt dışına yerleşmişti - 1. Resim

İPEK ERDEM KİMDİR?

16 Mart 1984 doğumlu İpek Erdem, eski futbolcu, teknik direktör Haluk Erdem ve desinatör, işletmeci Emine Akbaş'ın kızı olarak dünyaya geldi. Hayat Bilgisi dizisinde oynadığı Barbie karakteriyle beğeni toplayan oyuncu, okul eğitimine önem verdiği için sonrasında okulunu engelleyecek teklifleri kabul etmedi. Mezun olduktan sonra Elveda Rumeli dizisinde komedi oynadı. Caz müziğine olan özel ilgisi, 2010 yılında Yer Gök Aşk dizisinde oynamak için gittiği Kapadokya'dan aldığı ilham ile birleşti ve Elif Kayaman ile Kapadokya Caz Günleri'ni gerçekleştirdi. 2007 yılında Bertuğ Cemil'in Yağmur adlı şarkısının klibinde oynamıştır. 

Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’si İpek Erdem'den sevenlerine müjde! Yurt dışına yerleşmişti - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...