Tgrt Haber

Hayat Bilgisi’nin Pikaçu Kerem'i ve Var mısın Arif’i yıllar sonra buluştu! Oyuncuların değişimine yorum yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
24 Ekim 2023 11:15 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 11:15
Hayat Bilgisi’nin Pikaçu Kerem'i ve Var mısın Arif’i yıllar sonra buluştu! Oyuncuların değişimine yorum yağdı

Bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi oyuncuları yıllar sonra buluştu. Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su Kerem Kupacı ile Arif'i Ümit Erdim yıllar sonra bir araya geldi.

2003 yılında yayınlanan ve başrolünde Perran Kutman, Gökçe Bahadır, Kerem Kupacı ve Paşhan Yılmazer gibi isimlerin yer aldığı Hayat Bilgisi​ dizisi unutulmaz yapımlar arasındaki yerini aldı. Birçok başarılı oyuncuyu sektöre kazandıran dizide Pikaçu ve Var mısın Arif karakterini oynayan Ümit Erdim​ ve Kerem Kupacı yıllar sonra buluştu. 

HAYAT BİLGİSİ OYUNCULARI YILLAR SONRA BULUŞTU 

Bir döneme damga vuran ve 4 sezon süren Hayat Bilgisi dizisi, yıllar geçse de unutulmaz diziler arasında yerini alıyor. Birçok usta oyuncu ve genç yeteneği bünyesinde barındıran dizinin sevilen iki karakteri yıllar sonra buluştu.Hayat Bilgisi'nde Pikaçu Kerem'i oynayan Kerem Kupacı ve Var mısın Arif'i Ümit Erdim yıllar sonra bir araya geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdim, o anlara ait bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşarak, "Abi filtreyi ben kendim için yaptım aslında. Haberleşiriz." notuyla paylaştı. 

Hayat Bilgisi’nin Pikaçu Kerem'i ve Var mısın Arif’i yıllar sonra buluştu! Oyuncuların değişimine yorum yağdı

OYUNCULARIN DEĞİŞİMİNE YORUM YAĞDI 

Yıllar sonra buluşan iki oyuncuyu görenler yorum yapmayı da ihmal etmedi. 20 yıl içinde bir hayli değişen oyunculardan Ümit Erdim verdiği kilolarla dikkat çekti. Kerem Kupacı'nın ise yıllara rağmen fit halini korumayı başardığı görüldü. Ümit Erdim, son zamanlarda oyunculuğa ara verdi ve pilotluk eğitimi almaya başladı. Kerem Kupacı ise Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...