Tgrt Haber

Hayatını kaybeden dünyaca ünlü yıldızın bedeni yakılacak!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Aralık 2022 13:52 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 14:41
Hayatını kaybeden dünyaca ünlü yıldızın bedeni yakılacak!

Bir döneme damga vuran "Cheers" dizisindeki rolüyle tanınan dünyaca ünlü yıldız, Kirstie Alley, önceki gün kansere yenik düştü. 2 Emmy ödüllü 71 yaşındaki oyuncunun Scientology Kilisesi’nde düzenlenecek cenaze töreni sonrasında yakılacağı belirtildi.

Ünlü yıldız Kirstie Alley kolon kanseri​ nedeniyle hayatını kaybetti. Florida'daki hastanede önceki gün hayata veda eden Kirstie Alley’nin bedeninin, Scientology Kilisesi’nin düzenleyeceği törenle yakılacağı bildirildi. İngiliz DailyMail gazetesi, Scientology Tarikatı üyesi ünlü oyuncunun tarikat tarafından düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacağını aktardı. Alley'nin bedeninin yakılacağı belirtildi.

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAMIZ İÇİN BİZE İLHAM VERDİ

Ünlü yıldızın çocukları Lillie Price Stevenson ve William True Stevenson Twitter'dan annelerinin vefatını şu sözlerle duyurdular: "İnanılmaz derecede sevgi dolu annemizin yeni keşfedilen kanserle savaşından sonra vefat ettiğini size bildirmekten üzüntü duyuyoruz. Annemizin yaşama sevinci ve tutkusu, çocukları, torunları ve sayısız hayvanı, sonsuz yaratma sevinci bir yana, benzersizdi ve tıpkı onun gibi hayatı dolu dolu yaşamamız için bize ilham verdi."

Hayatını kaybeden dünyaca ünlü yıldızın bedeni yakılacak!

KİRSTİE ALLEY KİMDİR?

Kirstie Alley, 12 Ocak 1951'de ABD’nin Kansas eyaletinde doğmuştur. 1976'da başladığı oyunculuk kariyerini 2022 yılındaki ölümüne kadar sürdürmüştür. 1987–1993 yılları arasında Rebecca Howe karakterini canlandırdığı televizyon dizisi Cheers ile tanınır. 1991 yılında bu dizideki rolüyle Emmy ödülü almıştır.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...