Tgrt Haber

Hayatını kaybeden Metin Uca için tören düzenlendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Kasım 2023 15:55 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 15:55
Hayatını kaybeden Metin Uca için tören düzenlendi

Geçirdiği trafik kazası sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sunucu ve programcı Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda tören düzenlendi. Törene ailesinin yanı sıra CHP Genel Başkanı Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Geçirdiği trafik kazası​ sonrası Şah damarı tıkanan Uca, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uca için düzenlenen törende yapılan konuşmalar sonrası Uca’nın cenazesi pazar günü öğle namazını müteakip Ankara​ Kocatepe Camii'nden alınarak, Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.

SANAT DÜNYASI TÖRENDE YER ALDI

Törene katılan sanat dünyası ve siyasi isimler tek tek konuşma yaptı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Çok enteresan bir kişilikti” derken, Aile dostu yönetmen Hamdi Alkan ise, “Çok üzgünüm kardeşimi aile dostumu kaybettim. Kıymetli bir meslektaşımdı, önemli bir değerdi. Hep gülen yüzüyle hatırlayacağım onu” dedi.

Hayatını kaybeden Metin Uca için tören düzenlendi

Hayatını kaybeden Metin Uca için tören düzenlendi

HASTANEDE “İYİYİM” DEMİŞTİ

Geçirdiği trafik kazası sonrası şah damarı tıkanan sunucu bir süre hastanede tedavi altına alındı. Uzun süre yoğun bakımda kalan Metin Uca​, sosyal medya hesabından “iyiyim” mesajı yayınlamıştı. Hastaneden taburcu olması beklenen Uca, dün hayatını kaybetti.

METİN UCA KİMDİR?

Yazarlık, sunuculuk ve seslendirme sanatçılığı da yapan Metin Uca, 13 Kasım 1961’de İstanbul'da doğdu. Babası Hakkarili annesi Bilecikli olan; kimya mühendisliği, jeoloji mühendisliği ve tiyatro eğitimleri alan Uca, 1987 yılında kazandığı Anadolu Ajansı sınavıyla muhabirliğe başladı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...