Tgrt Haber

Hayranının telefonunu kıran Can Yaman gelen eleştirilere ateş püskürdü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
23 Ekim 2023 13:30 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 13:30
Hayranının telefonunu kıran Can Yaman gelen eleştirilere ateş püskürdü

İtalya’da hayranı olduğu iddia edilen bir kişinin telefonunu kırdığı anların görüntüsü tepki çeken Can Yaman, sosyal medya hesabından konuyla ilgili ilk kez konuştu. Türkiye’de eleştiri oklarının hedefi olan Yaman, gelen yorumlara ateş püskürdü.

İtalya’da arabasına bindiği esnada, etrafında dolanan hayranının telefonu alarak kıran Can Yaman​, gelen eleştirilere açıklık getirdi. Eleştirilere sinirlenen Yaman, “Burada herkes beni savundu” dedi.

CAN YAMAN, ELEŞTİRİ​ OKLARININ HEDEFİ OLDU 

‘Viola Come il Mare’ filminin çekimleri için İtalya’da bulunan Can Yaman, sosyal medyada yayınlan videoyla gündeme geldi. Videoda kendisini kayıt altına alan kişiye sinirlenen Yaman, hayranının elinden cep telefonunu alarak yere fırlattı. Eleştirilen Yaman, sosyal medyadan konuyla ilgili açıklama yaptı.

Hayranının telefonunu kıran Can Yaman gelen eleştirilere ateş püskürdü

CAN YAMAN: HERKES BENİ SAVUNDU

Olayla ilgili sadece Türkiye’de eleştiri aldığını belirten Can Yaman, kendisinden imza isteyen hayranlarının fotoğrafını paylaşarak, “Benim hayranlarımla aram çok iyi, hatta o kadar iyi ki o bile zamanında rahatsız etti sizi, problem hayranım olmayan hayran​ adı altında tacizci terbiyesizlerle.. Biliyorum seviyorsunuz öncesini bilip bilmeden ahkam kesmeyi, skandal gibi görünen bir şey olsa da ağzımıza geleni söylesek diye pusuda beklemeyi… Burada aylardır yaptığım yüzlerce hayır işinden, güzelliklerden haberi bile olmayan tipler gelmiş oradan beni eleştiriyor, buradakileri bile rahatsız etmedi bu konu herkes beni savundu da size oradan ne oluyor, yetmedi mi oradaki mevzularla magazinler de bana kadar uzanıyorsunuz? Kendi dertlerinizle ilgilenin bi de beni kendinize dert etmeyin, beni tanımadıktan veya yanlış tanıdıktan sonra ne sevin ne de takip edin. Benle ilgili bi duygunuz olmasına gerek de yok.. işinize bakın… Türkçe paylaşım yapmıyor diye de eleştiriliyordum, alın yaptım. Görüşmemek üzere…” notunu paylaştı. 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...