Tgrt Haber

Hayranları albüm beklerken Rihanna'nın açıklaması tüm umutları kesti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Aralık 2023 17:24 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 17:37
Hayranları albüm beklerken Rihanna'nın açıklaması tüm umutları kesti

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, geçen yıl ilk bebeğini, geçtiğimiz ağustos ayında ise ikinci bebeğini dünyaya getirdi. Rihanna, verdiği son röportajda takipçilerini heyecanlandırdı.

Hayranlarının albüm beklediği Rihanna​, geçtiğimiz günlerde katıldığı etkinlikte söyledikleriyle çok konuşuldu. 2 hamileliği sebebiyle müzik kariyerine ara veren Rihanna'dan çok konuşulacak açıklama geldi. 

RIHANNA'DAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA 

Şarkıcı Rihanna, peş peşe dünyaya getirdiği erkek çocuklarıyla gündemden düşmüyor. Kendi markasını da kuran Rihanna, bu yılın başlarında 3 Ağustos'ta ikinci bir erkek bebek dünyaya getirerek ailesini genişletti, ancak geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajla hayranlarını tekrar heyecanlandırdı.

Hayranları albüm beklerken Rihanna'nın açıklaması tüm umutları kesti

"KIZ ÇOCUĞU SAHİBİ OLMAK"

"Son zamanlarda sahip olmak istediğin ancak yapamadığın bir şey var mı?" sorusuna cevap veren Rihanna; "Kız çocuğu sahibi olmak!" dedi. Her fırsatta büyük bir aile​ sahibi olmak istediğini dile getiren ünlü şarkıcı, bir sonraki çocuğunun kız olmasını dilediğini söyledi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...