Tgrt Haber

Hayranları Madonna'ya dava açtı: Sahneye geç çıkıyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
19 Ocak 2024 13:35 - Güncelleme : 19 Ocak 2024 13:35
Hayranları Madonna'ya dava açtı: Sahneye geç çıkıyor

Uzun süre geçirdiği bakteriyel enfeksiyon sebebiyle sahnelerden uzak kalan Madonna, ertelediği dünya turnesine devam ediyor. Bu sefer ise sahneye geç çıkan Madonna, hayranları tarafından dava edildi.

Madonna​, 15 Temmuz'da başlayacak olan "Celebration" (Kutlama) adlı turnesine kısa bir süre kala ciddi bir bakteriyel enfeksiyon​ geçirerek yoğun bakımda tedavi görmüştü. Uzun süren tedavi sonrası turnesine devam eden şarkıcı, New York​'taki konserine geç çıkınca davalık oldu.

SAHNEYE 2 SAAT GEÇ ÇIKTI

Tedavisi sonrası turnesine Londra'da başlayan Madonna, New York konserinde davalık oldu. Şarkıcının konserine giden Michael Fellows ve Jonathan Hadden adlı iki kişi, Madonna'nın söz verilen konser başlangıç saatinde sahneye çıkmadığını iddia ederek şarkıcıya dava açtı. 13 Aralık New York'ta Barclays Center'da düzenlenen konsere gelen hayranlar, konserin 8:30'da başlamasını gerektiğini ancak 10:30'da başladığını dile getirdi. Geç başlayan konserin geç bitmesi, toplu taşıma seçeneklerini de azalttığı için konsere gidenleri zor durumda bıraktı.

Hayranları Madonna'ya dava açtı: Sahneye geç çıkıyor

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...