Tgrt Haber

Hayranları merak ediyordu! Meltem Cumbul yeni dizisi için geri dönüyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
12 Aralık 2023 09:23 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 09:23
Hayranları merak ediyordu! Meltem Cumbul yeni dizisi için geri dönüyor

Bir süredir Amerika’da yaşayan Meltem Cumbul, Mahsun Kırmızıgül’ün yeni dizisi Güzel Atlar Diyarı için Türkiye’ye geri dönüyor.

Mahsun Kırmızıgül​, yeni dizisi Güzel Atlar Diyarı için hazırlıklara başladı. Halil Ergün’ün başrolünde olduğu diziye uzun süredir Amerika’da yaşayan Meltem Cumbul da dahil oldu.

MELTEM CUMBUL YENİ DİZİ İÇİN GERİ DÖNÜYOR

Son olarak 2021 yılında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi için kamera karşısına geçen Meltem Cumbul, Mahsun Kırmızıgül'ün yakında çekimlerine başlayacağı Güzel Atlar Diyarı (GAD) dizisi için Türkiye​'ye geri dönüyor. Dizi için ilk anlaşma sağlanan oyuncu Halil Ergün olmuştu. Ergün'ün ardından bir süredir Amerika'da yaşayan Meltem Cumbul da Kırmızıgül'le el sıkıştı ve çekimler için İstanbul'a geldi. Mahsun Kırmızıgül'ün Murat Tokat'la ortak olduğu Boyut Film, diziyi duayen yapımcı Fatih Aksoy'la beraber çekecek.

Hayranları merak ediyordu! Meltem Cumbul yeni dizisi için geri dönüyor

DİZİNİN ÇEKİMLERİ 4 ŞEHİRDE GERÇEKLEŞECEK

İlk bölümlerinin yönetmenliğine Mahsun Kırmızıgül'ün imza atacağı dizide masalsı bir hikaye ekrana yansıyacak. Çekimleri İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya'da yapılacak dizinin senaryosunu Feraye Şahin yazıyor.

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...