Tgrt Haber

Hayranlarına müjde! Fenomen dizi Selena geri dönüyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 09:21 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 09:35
Hayranlarına müjde! Fenomen dizi Selena geri dönüyor

Başrolünde Sinem Kobal, Gökhan Keser ve Zuhal Topal gibi isimlerin yer aldığı fenomen dizi Selena geri dönüyor. İlk bölümü 24 milyon izlenen dizinin sahneye müzikal olarak uyarlanması için hazırlıkları başladı.

Sinem Kobal​'ın Selena rolünde yer aldığı, Gizem Güven, Zeynep Özkaya, Zuhal Topal​, ve Hazal Şenel gibi isimlerin yer aldığı diziyle ilgili hayranlarını sevindiren haber geldi. 

SELENA DİZİSİ GERİ GELİYOR 

Son bölümü 2009 yılında yayınlanan Selena dizisinin ilk bölümü 6 yıl önce youtube platformuna yüklendi. Kısa sürede 24 milyona izlenmeye ulaşan fantastik dizi için yapımcılar harekete geçti. Dizi müzikal olarak tekrar seyircisiyle buluşacak. 

Hayranlarına müjde! Fenomen dizi Selena geri dönüyor - 1. Resim

SİNEM KOBAL BAŞROLDE

Müzikalde dizinin başrol oyuncusu Sinem Kobal’ın başrolü oynaması gündemde. Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan oyuncunun senaryolar okuduğu ve setlere dönmek istediği biliniyor. 

Hayranlarına müjde! Fenomen dizi Selena geri dönüyor - 2. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...