Tgrt Haber

Harry Potter asaları belli oldu! Milyonların beklediği tarih açıklandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Şubat 2024 12:54 - Güncelleme : 24 Şubat 2024 14:07
Harry Potter asaları belli oldu! Milyonların beklediği tarih açıklandı

Sinemaya uyarlanan Harry Potter serisi yıllar sonra dizi olarak seyirci karşısına çıkacak. J. K. Rowling tarafından yazılan kitapların senaryoya dönüştürülme süreci devam ederken, Harry Potter dizisi için yayın tarihi paylaşıldı.

Yazar Rowling'in kitaplarından sinemaya uyarlanan Harry Potter​ serisi, dizi​ olarak izleyici karşısına çıkacak. Başrolünde Emma Watson, Daniel Radcliffe ve Rupert Grint’in yer aldığı yapımdaki oyuncu değişikliği henüz belli olmadı.

HARRY POTTER DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ PAYLAŞILDI

HBO Max​, yeni adıyla Max'de yayınlanacak olan Harry Potter dizisinin çalışmalarına 2021 yılında başlandı. Dünyanın en çok satan romanlarından biri olan Harry Potter, 8 filmlik serisiyle de rekor kırdı. Kitap serisinden uyarlanacak yapımın 2026 yılında Max’te yayınlanacağını duyurdu. CEO David Zaslav, sevilen büyücülük dünyasını dijital dünyaya taşımaktan büyük heyecan duyduklarını söyledi.

Hayranlarının merakla beklediği Harry Potter dizisinin yayın tarihi belli oldu - 1. Resim

 

Hayranlarının merakla beklediği Harry Potter dizisinin yayın tarihi belli oldu - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...