Tgrt Haber

Hazal Kaya yaşadığı korkunç olayı ilk kez anlattı: Çağatay’dan yardım istedim

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
24 Kasım 2023 09:54 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 10:18
Hazal Kaya yaşadığı korkunç olayı ilk kez anlattı: Çağatay’dan yardım istedim

Oyuncu Hazal Kaya, katıldığı programda Adını Feriha Koydum dizisinde birlikte rol aldığı Çağatay Ulusoy’un oğlu Fikret Ali’ye hamileyken evinde çıkan yangına anında müdahale ettiğini ilk kez anlattı.

Oğlu Fikret Ali’ye hamileyken, evinde büyük çapta yangın​ çıktığını anlatan Hazal Kaya​, yakın dostu Çağatay Ulusoy’un kendisine çok yardımcı olduğunu anlatarak, “O gün Çağatay olmasaydı; sağ olsun, korkunç bir akşamdı" ifadelerini kullandı.

HAZAL KAYA EVİNDE ÇIKAN YANGINLA İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU 

Hazal Kaya’nın oğlu Fikret Ali’ye hamileyken çıkan yangının basına yansıyandan daha büyük olduğunu katıldığı programda anlattı. Doğum yapmasına sayılı günler kala evinde yangın çıktığını anlatan Hazal Kaya, "Fikret'e hamileyken evimizde yangın çıkmıştı, sert olaydı. Allah'tan merdivenler taşmış. Bodrum kat tamamen yandı, eğer merdivenler taş değil ahşap olsaydı bütün ev​ gidecekti. Evdeki hayvanları çıkardım, kediler dama çıksınlar diye camı açtım çünkü bütün evi is bastı. En son arabaları çektim çünkü baktım çekemiyorlar. Dokuz aylık hamileyim." diyerek yaşadığı korku dolu anları bir bir anlattı.

Hazal Kaya yaşadığı korkunç olayı ilk kez anlattı: Çağatay’dan yardım istedim

'ÇAĞATAY KAPIYI AÇTI, AĞLIYORUM'

Adını Feriha Koydum dizisinde başrolü paylaşan Çağatay Ulusoy’un o dönem kapı komşusu olduğunu anlatan Kaya, "Çağatay Ulusoy, kulakları çınlasın, aynı sitede oturuyorduk. Güvenlik 'Siz artık Çağatay Bey'e gidin' dedi. Çağatay kapıyı açtı, ağlıyorum, 'Ev yanıyor' diyorum. Ali de şehir dışında, Eskişehir'de.Çağatay doğuruyorum sanmış, boş boş suratıma bakıyor. 'Çağatay ev yanıyor' dedim, asla anlayamadı. O gün Çağatay olmasaydı; sağ olsun, korkunç bir akşamdı" sözleriyle yaşadığı paniği anlattı. 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...