Tgrt Haber

Hazal Kaya’dan Çağatay Ulusoy itirafı: Yeniden birlikte oynamayı çok isterim

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
29 Kasım 2023 13:32 - Güncelleme : 29 Kasım 2023 13:35
Hazal Kaya’dan Çağatay Ulusoy itirafı: Yeniden birlikte oynamayı çok isterim

Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum dizisinde birlikte rol aldığı Çağatay Ulusoy hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Kaya, "Çağatay Ulusoy’la yeniden birlikte oynamayı çok isterim" dedi.

Eşi Ali Atay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Ölümlü Dünya 2’nin galasına katılan Hazal Kaya​ muhabirlerin tüm sorularını cevapladı. Bihter filmi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Kaya, eski partneri Çağatay Ulusoy’u da mutlu edecek açıklamalarda bulundu.

"HERKESE BAŞARILAR DİLERİM"

Hazal Kaya geçmişte kendisinin de dizi versiyonunda Nihal rolünü oynadığı “Aşk-ı Memnu” kitabından yola çıkılarak çekilen Farah Zeynep Abdullah’lı “Bihter” filmi hakkında, “Aşk-ı Memnu bir roman, biz günümüzde uyarlayıp dizisini yaptık. Onlar da bir dönem filmi çektiler. Çok boyutlu ve çok güzel bir hikaye Aşk-ı Memnu… Bundan sonra da tekrar aynı hikayeyi çekmek isteyenler olabilir, olacaktır. Herkese başarılar dilerim. Herkesin de ellerine sağlık… Bunun dışında söyleyeceğim bir şey yok” dedi.

Hazal Kaya’dan Çağatay Ulusoy itirafı: Yeniden birlikte oynamayı çok isterim

HAZAL KAYA'DAN ÇAĞATAY ULUSOY​ AÇIKLAMASI 

Eski rol arkadaşları Beren Saat​ ve Kıvanç Tatlıtuğ'un tekrar aynı projede rol almasının ardından “Siz de eski partneriniz Çağatay Ulusoy’la beraber oynamak ister misiniz?” sorusuna, “Ben de Çağatay Ulusoy’la yeniden birlikte oynamayı çok isterim. Kıvanç’la Beren’i tekrar birlikte izlemek beni de çok gururlandırdı. O yüzden ben de tabii ki çok isterim Çağatay ile oynamak bakalım, kısmet” diye konuştu.

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...