Tgrt Haber

Hazal Kaya'dan o isme uzaklaştırma kararı: Ailesi için endişeleniyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Temmuz 2023 08:32 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 10:10
Hazal Kaya'dan o isme uzaklaştırma kararı: Ailesi için endişeleniyor

Mart ayında ikinci kez anne olan ve kızı Leyla Süreyya'yı dünyaya getiren oyuncu Hazal Kaya, sosyal medyadan hesabından kendisine ve ailesine küfürler yağdıran kişiden şikayetçi oldu.

Setlere dönen oyuncu, Selahattin Paşalı​ ile başrolünde yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı filminin devamının çekimleri devam ediyor. Tüm gününü sette geçiren ve uykusuzluktan dert yanan oyuncu sosyal medyadan kendiine ve ailesine küfürler yağdıran kişiden şikayetçi oldu. 

KENDİSİ VE AİLESİ HAKKINDA KORUMA KARARI ALDIRDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Hazal Kaya​, Beykoz 1. Aile Mahkemesi‘ne başvurdu. Sosyal medya hesaplarından kendisine ve ailesine yönelik hakaret, tehdit ve nefret suçu işleyen Ö.T adlı kişiden şikayetçi oldu. Ünlü oyuncu tehdidin ciddiyeti gözetilerek uzaklaştırma kararı verilmesini talep ve dava etti. Mahkeme atılan mesajlar doğrultusunda tek taraflı ısrarlı takibin devam ettiğini belirterek 6284 sayılı yasa gereğince koruma taleplerinin delil araştırması ve duruşma yapılmaksızın derhal verilmesi gerektiğine karar verdi. Koruma kararının Hazal Kaya‘nın yanı sıra aile fertlerini de kapsaması dikkat çekti.

Hazal Kaya'dan o isme uzaklaştırma kararı: Ailesi için endişeleniyor

HAZAL KAYA KİMDİR?

1 Ekim 1990 doğumlu Hazal Kaya, Gazianteplidir. İtalyan Lisesi mezunu Kaya, ilk olarak 2006 yılında Sıla dizisinde kamera karşısına geçti. Peş peşe dizilerde rol alan oyuncu, Acemi Cadı, Genco gibi dizilerde oynadı. Oyuncu asıl çıkışını ise başrolünde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem gibi oyuncuların yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisiyle yaptı. Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile 2019 yılında evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi dünyaya getirmişti. Kaya ile Atay, şubat ayında ise ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...