Tgrt Haber

İrem Helvacıoğlu nasıl ölümden döndüğü anlattı: Damardan çay enjekte ettiler

26 Nisan 2022 15:15 - Güncelleme : 26 Nisan 2022 16:14
İrem Helvacıoğlu nasıl ölümden döndüğü anlattı: Damardan çay enjekte ettiler

Ünlü sanatçı İrem Helvacıoğlu, katıldığı bir programda oynadığı bir dizinin çekimlerinde nasıl ölümden döndüğünü anlattı. Koluna soğuk çay enjekte ettiklerini söyleyen Helvacıoğlu, yaşının o sıralar küçük olduğunu bu nedenle idrak edemediğini söyledi.

Şimdilerde 'Annenin Sırrıdır Çocuk' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, internette yayımlanan bir programda ölümden nasıl döndüğünü anlattı. Açıklamalarıyla herkesi şaşkına çeviren Helvacıoğlu, geçmişte oynadığı bir dizinin setinde koluna soğuk çay enjekte edildiğini söyledi.

“ŞİMDİ OLSA DAVA AÇARDIM”

Helvacıoğlu’nun bu açıklamaları sonrası “Sonra oyunculuğa neden devam ettin, ne kadar saçma bir sektör demedin mi” sorusuna şöyle cevap verdi:

“Demedim ama o dizide neden devam ettim, bilmiyorum. Yaşım küçüktü, idrak edemedim. Şimdi olsa dava açardım da o zaman buna kafam yetmedi.”

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

2 Şubat 1990'da Almanya'da doğan İrem Helvacıoğlu oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde aldı. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde ilk kez izleyici karşısına çıktı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. 2016'da No.: 309 dizisinde Pelin Su karakterini canlandırdı. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandırdı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...