Tgrt Haber

Hepsi grubu birbirine girdi! Yasemin Gülçin'e ateş püskürdü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
29 May 2024 09:28 - Güncelleme : 29 May 2024 09:30

Bir döneme damga vuran Hepsi grubu Gülçin Ergül’ün ayrılmasının ardından 2009 yılında dağıldı. 20 yılın ardından konser düzenleyecekleri iddia edilen Hepsi grubu üyeleri birbirine girdi.

Şimdilerde 20. yıl konseri düzenleyecekleri iddia edilen Hepsi grubu üyeleri adeta birbirine girdi. Yasemin Yürük, gruptan ilk ayrılan Gülçin Ergül'ü yerden yere vurdu. 

HEPSİ GRUBU BİRBİRİNE GİRDİ 

Yasemin Yürük'ün 2022 yılında verdiği bir röportajda Hepsi'nin 20. yılına özel bir konser organizasyonu planı içinde olduklarını söylemesi herkesi heyecanlandırmıştı. Bu fikir Gülçin Ergül'e soruldu. Ergül de verdiği röportajında "Kendi belgeselimizi yapmak ve satmak bana biraz megalomanca geliyor. Hayır diyebilmek hayatta önemli" dedi.

Konu hakkında konuşan Yasemin, adeta Gülçin'e ateş püskürdü. Ergül'ün bu sözlerinden sonra Yasemin Yürük  “Ne zaman Gülçin’in bir şarkısı çıksa Hepsi üzerinden bir PR yapıyor. Hepsi’yle ilgili PR yapmasın artık. Bu egoyla hiçbir şey olmaz” dedi.

Hepsi grubu birbirine girdi! Yasemin Gülçin'e ateş püskürdü - 1. Resim

"DOĞRU MESAFEDE KALIYORUM"

Yasemin'e cevap veren Gülçin, 'Röportajın tek bir kelimesini okumamış... Sadece okları bana çevirmeye çalışmak ve hedefi değiştirmek... Ama şaşırmıyorum tabii ki üsluba ve tavra, tanıyorum ve doğru mesafede kalıyorum' dedi.

Hepsi grubu birbirine girdi! Yasemin Gülçin'e ateş püskürdü - 2. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...