Tgrt Haber

Hepsi grubunda sular durulmuyor! Gülçin’e ilk destek Eren Bakıcı’dan geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
30 May 2024 13:44 - Güncelleme : 30 May 2024 13:59
Hepsi grubunda sular durulmuyor! Gülçin’e ilk destek Eren Bakıcı’dan geldi

Bir döneme damga vuran Hepsi grubu üyeleri birbirine girdi. Dağılan grubun 20. Yıla özel konser vereceği iddiası sonrası Gülçin, "Kendi belgeselimizi yapmak ve satmak bana biraz megalomanca geliyor. Hayır diyebilmek hayatta önemli" demişti. Açıklamalara sinirlenen Yasemin Yürük, açtı ağzını yumdu gözünü.

Gülçin Ergül'ün Hepsi reklamıyla iş yaptığını vurgulayan Yasemin Yürük, "Artık Hepsi'yi kullanmasın. Egoyla hiçbir şey olmaz" diyerek ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından Yasemin Yürük'e cevap veren Gülçin'e ilk destek grup üyesi Eren Bakıcı'dan geldi. 

HEPSİ GRUBU KARIŞTI, EREN TARAFINI BELLİ ETTİ 

Yasemin Yürük'ün kendi için söylediklerine cevap veren Gülçin, "Röportajın tek bir kelimesini okumamış...Sadece okları bana çevirmeye çalışmak ve hedefi değiştirmek... Ama şaşırmıyorum tabii ki üsluba ve tavra, tanıyorum ve doğru mesafede kalıyorum" dedi. Hepsi grubunun eski üyesi Eren Bakıcı da Gülçin'e destek vererek,  Bakıcı, "Ne olursun takılma artık. Açıklama bile yapma. Kim ne diyor ne oluyor haberim bile yok. Haberim olmak zorunda da değil. Senin de değil. Gülçin' in hayatı bu. Yaşa istediğin gibi" yorumunda bulundu.

Hepsi grubunda sular durulmuyor! Gülçin’e ilk destek Eren Bakıcı’dan geldi - 1. Resim

EREN'İN YORUMU YASEMİN'İ SİNİRLENDİRDİ 

Gülçin'e destek olan Eren'e sitemde bulunan Yasemin Yürük, "Ah Eren'im keşke biraz okusaydın. Herkese karşı iyi niyetli yaklaştığını biliyorum... ama maalesef göründüğü gibi değil." diyerek Eren'e sitem etti. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...