Tgrt Haber

Hercai'nin Gönül'ü Ömer dizisinin kadrosunda

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 10:05 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 10:06
Hercai'nin Gönül'ü Ömer dizisinin kadrosunda

Hercai dizinde oynadığı Gönül karakteriyle beğeni toplayan Oya Unustası, başrolünde Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın yer aldığı Ömer dizisinin kadrosuna katıldı.

Hercai dizisinin final olmasının ardından oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar ile evlenen Oya Unustası, uzun bir aranın ardından Ömer dizisiyle ekrana geri döndü.

HERCAİ OYUNCUSU ÖMER DİZİSİNDE

Hercai dizisinde Gönül karakteriyle rol alan Oya Unustası, Ömer dizisinin kadrosuna katıldı. 2 yıldır herhangi bir projede yer almayan oyuncunun dizideki karakteri merak edildi. 

Hercai'nin Gönül'ü Ömer dizisinin kadrosunda - 1. Resim

OYA UNUSTASI KİMDİR?

31 Mart 1988 doğumlu Oya Unustası, usta oyuncu Alya Algan’dan oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini, Kaybedenler Kulübü adlı filmde küçük bir rol ile yaşadı. 2011 yılında yayımlanan İzmir Çetesi adlı dizide Duru karakterini, 2013 yılında yayımlanan Sevdaluk adlı dizide ise Gülben Gedik karakterini oynadı. Diriliş Ertuğrul​ ve Hercai dizisinde de rol alan oyuncu, 2021 yılında kendisi gibi oyuncu Ahmet Tansu Taşanlar ile evlendi.

Hercai'nin Gönül'ü Ömer dizisinin kadrosunda - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...