Tgrt Haber

Hindistan'a tatile giden Hande Erçel kıyafetlerine servet harcadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2024 17:39 - Güncelleme : 07 Mart 2024 17:39

Hindistan gezisi sırasında Hindustan Times gazetesine röportaj veren Hande Erçel, hayranlarının sık sık fotoğraf çektirmek istemesinden ötürü, röportajı zaman zaman bölmek zorunda kaldı. Röportajında Bollywood hayranı olduğunu belirten oyuncu, kıyafetleriyle de ilgi odağı oldu.

Hindistan​'da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Hande Erçel​, ‘Burada hayranlarımın olabileceğine dair bir tahminim vardı ama bu kadar değildi’ sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi. 

HANDE ERÇEL'İN HİNDİSTAN KIYAFETİNİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI 

Hindistan’a giden Hande Erçel, buranın önemli gazetesine röportaj verdi. Hayranlarının fotoğraf çektirme isteğinden dolayı röportajı sık sık yarıda kesmek zorunda kalan Erçel'in tarzı da büyük ilgi gördü. Röportajında Bollywood’un hayranı olduğunun da belirten Hande Erçel “Birlikte çalışmak istediğim isimlerden bazıları Hrithik Roshan ve Deepika Padukone” dedi.

Hindistan'daki ikinci gününde konferansın kapanış panelinde konuşmacı olarak katılan  Erçel, yeşil takımıyla beğeni topladı. Oyuncunun pantolonu ve yeleğinin fiyatının 70 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Hindistan'a tatile giden Hande Erçel kıyafetlerine servet harcadı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...