Tgrt Haber

Hülya Avşar setlere geri dönüyor! Partneri ise Uğur Yücel oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
02 Ağustos 2024 17:02 - Güncelleme : 02 Ağustos 2024 17:02
Hülya Avşar setlere geri dönüyor! Partneri ise Uğur Yücel oldu

Son olarak Masumiyet dizisinde rol alan Hülya Avşar, Aşkın Dünkü Çocukları filmiyle setlere geri dönüyor. Çekimleri Ordu Ünye’de başlayan filmde Hülya Avşar’a Uğur Yücel eşlik edecek.

Hülya Avşar​, Youtube platformunda sunuculuğunu üstlendiği programın ardından yeni filmiyle de seyircisiyle buluşacak. “Aşkın Dünkü Çocukları” filminde rol alacak Hülya Avşar, Uğur Yücel​ ile partner oldu. 14 Ağustos'ta çekimler için Ünye​'ye gidecek Hülya Avşar'ın çekimleri 4 günde tamamlanacak. 

HÜLYA AVŞAR İLE UĞUR YÜCEL PARTNER OLDU 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Hülya Avşar yeni filmde Isabel rolüyle yer alırken, Uğur Yücel ise Arif rolüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. İki aşığı oynayacak Hülya Avşar ile Uğur Yücel, 18 yaşındaki halleriyle başlayacak ve 40 yıllık zaman atlamasıyla günümüze taşınacak.“Aşkın Dünkü Çocukları” yıllarca birbirine hasret kalan birbirinden çok ayrı kültürlerden gelen iki aşığın buruk hikâyesini beyazperdeye taşıyacak. 

Hülya Avşar setlere geri dönüyor! Partneri ise Uğur Yücel oldu - 1. Resim

OYUNCU KADROSU NETLEŞTİ 

Levent Onan’ın yönettiği ve gerçek bir hikâyeden uyarlanan filmin çekimlerinde ayrıca Mehmet Özgür’ün “Namık” rolüyle, Ali Düşenkalkar da Sömelek Rıza karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Hülya Avşar setlere geri dönüyor! Partneri ise Uğur Yücel oldu - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...