Tgrt Haber

Hülya Avşar’dan kötü haber! Konserlerini iptal etti, dinlenmeye çekildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Türk
25 Kasım 2023 15:55 - Güncelleme : 25 Kasım 2023 15:55
Hülya Avşar’dan kötü haber! Konserlerini iptal etti, dinlenmeye çekildi

Koronavirüse yakalandığını öğrenen Hülya Avşar, doktorunun tavsiyesi üzerine konserlerini iptal ederek, evinde dinlenmeye çekildi.

Koronanın yoğun olduğu dönemde evinden dışarı çıkmayan Hülya Avşar​, aşılarını da olmasına rağmen koronavirüse yakalandı. Tüm işlerini askıya alan ünlü isim, evinde istirahate çekildi.

HÜLYA AVŞAR KORONAYA YAKALANDI

Bu akşam, İstanbul​'daki bir mekânda sahne programı olan Hülya Avşar, koronavirüse yakalandı. Pandeminin etkin olduğu yıllarda aşılarını yaptıran Avşar, yine de hastalanmaktan kurtulamadı. Hülya Avşar, doktorunun tavsiyesi üzerine sahne programlarını erteleyerek evinde dinlenmeye çekildi.

Hülya Avşar’dan kötü haber! Konserlerini iptal etti, dinlenmeye çekildi

KONSERLERİNE ARA VERDİ

Aktif kullandığı sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Hülya Avşar konser görüntülerini de paylaşmayı ihmal etmedi. İstanbul’da birçok mekanda sahne alacak Avşar, sağlık sorunları nedeniyle bu tarihleri ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldı.

Kaynak: Haber Türk
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...