Tgrt Haber

Hülya Avşar'ın Alper Gezeravcı paylaşımı gündem oldu: Bu iş 'Mars'ta biter

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
19 Ocak 2024 02:33 - Güncelleme : 19 Ocak 2024 02:34
Hülya Avşar'ın Alper Gezeravcı paylaşımı gündem oldu: Bu iş 'Mars'ta biter

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu Türkiye'nin gündeminden düşmezken oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar da kayıtsız kalamadı. Ünlü isim, Gezeravcı'ya sosyal medyadan seslendi.

Türkiye​'nin uzay yolculuğu​ başladı... 43 yaşında tecrübeli savaş pilotu Alper Gezeravcı​'nın uzay yolculuğu herkesi heyecanlandırdı. Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın tarihi uçuşuna bir İsveçli, bir İtalyan ve bir İspanyol astronot​ da eşlik etti.

Tarihi ana saatler sayarken son anda ertelenmişti. Gezeravcı'nın uzaya gidişi 18 Ocak'ı 19 Ocak'a bağlayan gece gerçekleşti.

"BU İŞ MARS​'TA BİTER"

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, bu konuya kayıtsız kalamadı ve Mars temalı bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Hülya Avşar'ın Alper Gezeravcı paylaşımı gündem oldu: Bu iş 'Mars'ta biter

Avşar, Alper Gezeravcı'yı etiketleyerek "Ben geldim, seni bekliyorum" notunu düştü. "Bu iş 'Mars'ta biter" diyen ünlü şarkıcı, Alper Gezeravcı'ya "Yolun açık olsun" dileklerini iletti.

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...