Tgrt Haber

Hülya Avşar’ın kolundaki milyonluk saat dudak uçuklattı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
02 Aralık 2022 13:39 - Güncelleme : 02 Aralık 2022 14:47
Hülya Avşar’ın kolundaki milyonluk saat dudak uçuklattı!

Özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla yıllardır gündemden düşmeyen ünlü sanatçı Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde, 'Sen Aşk Mısın?' adlı şarkısıyla müzik dünyasına geri döndü. Güzelliğiyle genç kızlara taş çıkaran 58 yaşındaki Avşar, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımıyla yine gündem oldu. Ünlü sanatçının paylaştığı fotoğrafta görünen, kolundaki milyonluk saat dikkat çekti.

Sahnelerin ve ekranların yıllara meydan okuyan ünlüsü Hülya Avşar​ son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü sanatçının paylaştığı fotoğrafta görünen kolundaki saatin değerinin 1 milyon 90 bin TL olduğu ortaya çıktı. Yıllardır sahnelerde ve ekranlarda boy gösteren 58 yaşındaki Avşar kızı, sosyal medyayı da aktif kullanan ünlü isimlerden. Neredeyse her paylaşımı olay olan güzel sanatçının koluna taktığı saatin altın kaplama olduğu öğrenildi.

1 MİLYON 90 BİN TL

Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta görünen saatin 56 bin euro yani 1 milyon 90 bin TL olduğu öğrenildi. Hülya Avşar, önceki akşam eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızları Zehra ile Tarabya'daydı. Çilingiroğlu, mekân çıkışında eski eşine "Gel, sana evde sade bir kahve yaptırayım" esprisiyle herkesi güldürmüştü. 

Hülya Avşar’ın kolundaki milyonluk saat dudak uçuklattı!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...