Tgrt Haber

Ian Kasırgası, ABD’de yaşayan Ahu Tuğba'nın evini de vurdu: Çok kötüyüm biz şimdi ne yapacağız!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
05 Ekim 2022 09:26 - Güncelleme : 05 Ekim 2022 15:06
Ian Kasırgası, ABD’de yaşayan Ahu Tuğba'nın evini de vurdu: Çok kötüyüm biz şimdi ne yapacağız!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletini vuran Ian Kasırgası'nda 100’den fazla insan ölmüş, yüzlerce ev sular altında kalarak aileler evsiz kalmıştı. Büyük yıkıma sebep olan kasırga Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Ahu Tuğba’nın evini de vurdu. Sular altında kalan evden zor kurtulan ünlü oyuncu Şimdi ne yapacağız hiç bilmiyorum!" dedi.

Uzun süre önce kızı Anjelik Calvin ile ABD’nin Florida​ eyaletindeki Miami​ şehrine yerleşen Yeşilçam’ın ünlü ismi Ahu Tuğba​, büyük kasırgadan nasibini aldı. ABD’de polis olan kızı Anjelik ile yaşadıkları evleri sular altında kalan Ahu Tuğba, kasırga sırasında evin ikinci katına çıkarak canlarını kurtardıklarını söyledi.

Ian Kasırgası, ABD’de yaşayan Ahu Tuğba'nın evini de vurdu: Çok kötüyüm biz şimdi ne yapacağız!

“ALLAH KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN”

Büyük yıkım bırakan Ian Kasırgası'nda Yeşilçam'a başarılı aktristlerinden Ahu Tuğba'nın evi de hasar gördü. Ahu Tuğba ve kızı Anjelik Calvin'in Miami'deki evi büyük yıkımda sular altında kaldı. Miami'deki havalimanına yaklaşık 2.5 saatlik mesafede bulunan evleri yerle bir olan Ahu Tuğba, akrabalarına sığındı. Arabaları da evleri gibi suların altına gömülen anne-kız, çareyi ülkenin daha güneyinde yaşayan Anjelik'in babaannesine gitmekte buldu. Eviyle birlikte bütün eşyaları da yerle bir olan Ahu Tuğba, "Çok kötüyüm. Moralim sıfır. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Şimdi ne yapacağız hiç bilmiyorum!" sözleriyle üzüntüsünü belirtti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...