Tgrt Haber

İbrahim Selim nişanlandı, Eda Ece rahat bir nefes aldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
27 Kasım 2023 11:23 - Güncelleme : 27 Kasım 2023 11:23
İbrahim Selim nişanlandı, Eda Ece rahat bir nefes aldı

Sunucu ve oyuncu İbrahim Selim, kısa süre önce birlikte olmaya başladığı Daye Ay ile nişanlandı. Alyanslarıyla birlikte poz veren çifte tebrik mesajları yağdı.

İbrahim Selim ile Bu Gece programıyla beğeni toplayan İbrahim Selim bir süredir beraber olduğu Daye Ay ile nişanlandıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

İBRAHİM SELİM VE DAYE AY NİŞANLANDI

Kısa bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan İbrahim Selim ile Daye Ay nişanlandı. Selim nişanlandığını Instagram​ hesabından “E yani hep çalışmıyoruz, arada bazı anlar da yaşanıyor” notuyla duyurdu. İbrahim Selim ile Daye Ay’a tebrik mesajı yağdı. Filiz Akın​, Enis Arıkan, Gözde Seda Altuner, Burcu Binici isimler tebrik mesajı yağdırdı.

İbrahim Selim nişanlandı, Eda Ece rahat bir nefes aldı

EDA ECE RAHAT BİR NEFES ALABİLİR

İbrahim Selim ile yakın arkadaş olan Eda Ece, katıldığı programda arkadaşının evlenmesi için elinden gelen çabayı göstermişti. Yeni evlenen Eda Ece'nin, İbrahim Selim’in çok iyi bir insan olduğunu söyleyerek Danla Biliç ile evlendirmeye çalışması sosyal medyada gündem olmuştu. İbrahim Selim’in nişan​ fotoğrafı atması sonrası kullanıcılar, “Eda Ece rahat bir nefes alabilir” yorumunda bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...