Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses bambaşka bir sektöre de el attı: Yüzlerce kişiye iş imkanı

02 Şubat 2022 16:45 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 16:51
İbrahim Tatlıses bambaşka bir sektöre de el attı: Yüzlerce kişiye iş imkanı

Seneler sonra ekranlara dönen İbrahim Tatlıses, yatırımlarına bir yenisini ekledi, yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak.

Yaşadığı zor günlerin ardından hem ekranlara hem de sahnelere dönen İbrahim Tatlıses, yatırımlarına bir yenisini ekleyerek bambaşka bir sektöre de el attı.

İmparator, Balıkesir Burhaniye'de AVM açmaya hazırlanıyor. Tatlıses'in AVM'sinde 100 adet mağaza, restoran, oyun alanı gibi yerler olacak. Tatlıses, yüzlerce kişiye istihdam sağlayacağı AVM projesi için start verdi.

Belediyenin açtığı ihaleyi kazanan İbrahim Tatlıses, imza için geçtiğimiz gün Burhaniye'ye gitti. Tatlıses'in AVM'sinin iki yıl içinde tamamlanması bekleniyor. İmparator, ''Bu proje beni çok heyecanlandırdı'' diyerek duygularını paylaştı.

İbrahim Tatlıses bambaşka bir sektöre de el attı: Yüzlerce kişiye iş imkanı

Öte yandan AVM'ye 700'e yakın eleman alınacak. Tatlıses, bu haberi ise şu sözlerle duyurdu:

''Bu projede 700'e yakın kişi iş sahibi olacak. Bu mükemmel bir şey. Büyük kentlerde yaşanmaz oldu. Burhaniye yaşanacak bir şehir. Buraya böyle bir proje kazandırmak çok değerli.''

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...