Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses ''Bayramı göremediler'' demişti! Hasan Bora'nın oğlu Cem Bora'dan cevap geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Haziran 2024 17:12 - Güncelleme : 20 Haziran 2024 17:17
İbrahim Tatlıses ''Bayramı göremediler'' demişti! Hasan Bora'nın oğlu Cem Bora'dan cevap geldi

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından aralarında eski menajeri Hasan Bora'nın da bulunduğu üç eski arkadaşı hakkında "Bu üç Hasan bana kötülük etti. Bu bayramı göremediler" demişti. Hasan Bora'nın oğlu Cem Bora'dan Tatlıses'e cevap geldi.

Ünlü türkücü İbrahim TatlısesKurban Bayramı​'nda sosyal medya hesabından 3 arkadaşıyla çektirdiği kareyi paylaşıp şaşırtan bir açıklama yapmıştı. Ünlü isme fotoğrafta yer alan Hasan Bora'nın oğlu Cem Bora'dan cevap geldi. 

"ÜÇ HASAN BANA KÖTÜLÜK ETTİ"

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından 3 arkadaşıyla birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşıp “"Bu gördüğünüz 3 arkadaş arkamdaki menajerim Hasan Bora, sol tarafımdaki çocukluk arkadaşım Hasan Çelik ve sağ tarafımdaki Hasan Nabi... Üçü de Hasan, bana kötülük etmişlerdi. Bu bayramı göremediler, Allah tahsilatlarını affetsin" demişti. Fotoğrafta yer alan Hasan Bora’nın oğlu Cem Bora’dan ünlü türkücüye cevap geldi.

İbrahim Tatlıses, ''Bayramı göremediler'' demişti! Hasan Bora'nın oğlu Cem Bora'dan cevap geldi - 1. Resim

İBRAHİM TATLISES'E HASAN CAN BORA'NIN OĞLUNDAN CEVAP 

Bora açıklamasında, "Babam ile Tatlıses 2006 yılında barışarak geçmişteki olumsuzlukları geride bırakmıştır. İbrahim Tatlıses'in Babam merhum Hasan Bora'nın hatırasına yönelik yapılan paylaşımı, ailemizde ve sevenlerinde derin bir üzüntü, manevi bir yıkıma yol açmıştır. Tatlıses'in bu tür paylaşımlardan kaçınarak merhum babamın anısına ve ailemizin manevi değerlerine saygı göstermesini temenni ederim." ifadelerine yer verdi.

İbrahim Tatlıses, ''Bayramı göremediler'' demişti! Hasan Bora'nın oğlu Cem Bora'dan cevap geldi - 2. Resim

İbrahim Tatlıses, ''Bayramı göremediler'' demişti! Hasan Bora'nın oğlu Cem Bora'dan cevap geldi - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...