Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlı barıştı! Aylar sonra yan yana fotoğraf geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
16 Temmuz 2024 10:58 - Güncelleme : 16 Temmuz 2024 11:02
İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlı barıştı! Aylar sonra yan yana fotoğraf geldi

Kalp ameliyatı olan İbrahim Tatlıses, hastane çıkışı dargın olduğu oğlu Ahmet Tatlı ile kameraların karşısına geçti. İbrahim Tatlıses, sağlığının iyi olduğundan bahsederken, Ahmet Tatlı da babasını biran olsun yalnız bırakmadı.

İbrahim Tatlıses konserinde dinleyicilerinden helallik isteyerek kalp ameliyatı olacağını duyurmuştu. Ameliyata alınan İbrahim Tatlıses’i dostları yalnız bırakmazken, bir süredir dargın olduğu Ahmet Tatlı da hastaneye ilk gelen isimlerden bir oldu.

İBRAHİM TATLISES İLE AHMET TATLI ARADAKİ BUZLARI ERİTTİ 

İbrahim Tatlıses ameliyatının ardından soruları cevapladı. Ameliyatının çok iyi geçtiğini belirten Tatlıses, 5 gün sonra konser vereceğini de belirtti. Babasıyla arasındaki buzları da eriten Ahmet Tatlı ise, “Babamız çok iyi. Doktorumuz ve hastane ekibi çok iyi ilgilendi. Ailece yalnız bırakmadık” açıklamasını yaptı. 

İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlı barıştı! Aylar sonra yan yana fotoğraf geldi - 1. Resim

İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlı barıştı! Aylar sonra yan yana fotoğraf geldi - 2. Resim

SARIYER'DEKİ EV BABA VE OĞLUNUN ARASINI AÇTI 

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses’in oğlu torunu Mert Tatlıses’e Sarıyer’deki evinde kira vermeden oturduğunu öne sürerek dava açmıştı. Mahkeme sanatçıyı haklı bularak evin boşaltılması talimatını verdi. Ahmet Tatlıses, sessizliğini bozarak, 'Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'in yine beni ve oğlumu hedef alan söylemlerinden sonra açıklama yapmam elzem oldu'' dedi.

İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlı barıştı! Aylar sonra yan yana fotoğraf geldi - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...