Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses üzen haberi verdi: Torunum için herkesten dua istiyorum

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2024 12:09 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 12:09
İbrahim Tatlıses üzen haberi verdi: Torunum için herkesten dua istiyorum

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucaklarına aldı. Torunlarından birinin kalp rahatsızlığı olduğunu belirten İbrahim Tatlıses, sevenlerinden dua istedi.

İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, 22 Ocak'ta dünyaya geldi. Sosyal medya hesaplarından mutluluklarını paylaşan çiftin bebeklerinden birinin sağlık sorunu olduğu ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses​ torunlarının birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyerek dua istedi.

"HERKESTEN DUA İSTİYORUM"

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından, "Mink Tatlıseslerimize herkesten dua istiyorum ikizlerden birinin kalbinde sorun var DUA’larınızla inşALLAH minik Tatlıses'in işi kolaylaşır ALLAH’ım bizlere çok görmesin amin. DUA eden herkesten ALLAH razı olsun." dedi.

İbrahim Tatlıses üzen haberi verdi: Torunum için herkesten dua istiyorum

BEBEKLERİNE BABALARININ ADINI VERDİLER 

Yasemin Şeftali ve İdo Tatlıses​ çifti ikiz erkek bebeklerini dünyaya geldi. Çift bebeklerine babalarının adı olan Sinan​ ve İbrahim ismini verdi. İdo Tatlıses, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla oğullarının ikinci ismlerinin ise Ayel ve Emir olduğunu paylaştı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...