Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses'in acı günü: “İyi bir aile reisiydin”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Ekim 2022 06:00 - Güncelleme : 07 Ekim 2022 17:37
İbrahim Tatlıses'in acı günü: “İyi bir aile reisiydin”

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Hollanda'da yaşayan amcasının oğlu Halil Tatlı, dün hayata veda etti. Üzüntüsünü sosyal medya hesabı İnstagram’dan duyuran İbrahim Tatlıses "Mekânın cennet olsun. İyi bir aile reisiydin Halil'im" notuyla acı haberi verdi.

Geçtiğimiz haftalarda BodrumYalıkavak​ yolu üzerinde kaza geçiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses​, ailesine düşkünlüğüyle biliniyor. Çok sevdiği amcasının oğlu Halil Tatlı'nın vefat ettiğini sosyal medya hesabı İnstagram'dan duyuran ünlü sanatçı, üzüntüsünü kuzeninin paylaştığı bir resmiyle dile getirdi.

İbrahim Tatlıses'in acı günü: “İyi bir aile reisiydin”

“GÖZÜMÜN NURU HALİL'İM”

Akrabalarıyla sürekli iletişim halinde olduğu bilinen İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili amcamın oğlu Halil Tatlı, Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Ailemizin ve sevenlerinin başı sağ olsun. Gözümün nuru Halil'im, mekânın cennet olsun. İyi bir aile reisiydin Halil'im..." ifadeleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...