Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses’in çocuklarıyla problemleri bitmiyor! "Keşke çok param olmasaydı"

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
17 Temmuz 2024 15:17 - Güncelleme : 17 Temmuz 2024 15:18
İbrahim Tatlıses’in çocuklarıyla problemleri bitmiyor! "Keşke çok param olmasaydı"

Türkücü İbrahim Tatlıses sık sık çocuklarıyla yaşadığı problemlerle gündeme geliyor. Son olarak oğlu Ahmet Tatlı ve Dilan Çıtak ile tartışma yaşayan İbrahim Tatlıses, "Keşke bu kadar param olmasaydı da ben de huzuru bulsaydım." dedi.

Geçtiğimiz gün kalp kapakçık ameliyatı olan İbrahim Tatlıses'in ziyaretine oğulları Ahmet Tatlı ve Dilan Çıtak ve Melek Zübeyde gitmişti. Dilan Çıtak ile arasının bozuk olduğu iddia edilen İbrahim Tatlıses, çocuklarıyla yaşadığı problemi maddiyata bağladı. 

İBRAHİM TATLISES: ÇOK PARA BELA OLUYOR 

Davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlı ile arasını düzelten İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile dargın olduğu konuşuluyor. Geçirdiği ameliyat sonrası evinde istirahat eden İbrahim Tatlıses, Beyaz Magazin'e gönderdiği mesajda, aile içinde yaşanan huzursuzluğa paranın yol açtığını söyledi ve "Keşke bu kadar param olmasaydı da ben de huzuru bulsaydım. Çünkü para bazen bela oluyor. Hatta her zaman bela oluyor. Az param olsaydı, bu kadar olay olmazdı." dedi.

İbrahim Tatlıses’in çocuklarıyla problemleri bitmiyor! "Keşke çok param olmasaydı" - 1. Resim

İbrahim Tatlıses’in çocuklarıyla problemleri bitmiyor! "Keşke çok param olmasaydı" - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...