Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'i küplere bindiren yorum!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
20 Ağustos 2024 17:30 - Güncelleme : 20 Ağustos 2024 17:31
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'i küplere bindiren yorum!

Son dönemde babası İbrahim Tatlıses ile yaşadığı problemlerle gündemde olan Dilan Çıtak Tatlıses, son olarak takipçisinin yaptığı yorumla küplere bindi. Dekolteli poz vermesini eleştiren takipçisine öfke kusan Dilan Çıtak Tatlıses, "Rahat bırakın ruhunuzu ve insanlığı" dedi.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Dilan Çıtak Tatlıses, kendisinin dekolteli giydiğini ve bunları sosyal medya hesabından paylaşmasından rahatsız olduğunu dile getiren takipçisine açtı ağzını yumdu gözünü. 

DİLAN TATLISES, TAKİPÇİSİNİN YORUMUNA ÖFKE KUSTU 

Dilan Çıtak'ın dekolteli pozunu gören bir takipçisi "Bir eleştirim neden sürekli olarak göğüs dekoltesi verme çabası gerek var mı bilemedim" dedi. Bu paylaşıma oldukça öfkelenen Dilan Çıtak Tatlıses, "Bu kadar açık aramayın ama ya salın gitsin rahat bırakın ruhunuzu ve insanlığı" cevabını verdi.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'i küplere bindiren yorum! - 1. Resim

DİLAN, BABASI İBRAHİM TATLLISES'İN SOYADINI KULLANMAK İSTEMEDİ 

İlk olarak kız çocuğunun uğradığı şiddeti herkes öğrenmeli diyen Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz gün kardeşi İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna'nın kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Bunun üzerine Tatlıses, Çıtak'ın yalancı olduğunu belirten ifadeler kullandı. 

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'i küplere bindiren yorum! - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...