Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan’ın evlilik tarihi belli oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2022 12:02 - Güncelleme : 26 Eylül 2022 12:14
İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan’ın evlilik tarihi belli oldu!

Geçtiğimiz akşam Ankara’daki bir düğünde sahne alan İbrahim Tatlıses’in sonradan ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak ve uzun bir süredir birlikte olduğu Levent Dörter, düğün tarihlerini açıkladı.

Ankara​ sosyetesinin önde gelen ailelerinden Özpor Isı Yalıtım Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin sahibi Cazım Özal'ın oğlu Yağız Özal, önceki akşam Ayşe Sefer ile dünya evine girdi. Ankara Jw Marriott Otel'de yapılan görkemli bir düğüne iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Düğünde Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter sahne aldı.

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan’ın evlilik tarihi belli oldu!

“8 YILDIR AYNI YASTIĞI PAYLAŞTIĞIM VE 11 EKİM’DE EŞİM OLACAK OLAN DİLAN ÇITAK”

Sosyetik ailenin düğününde sahne alan Levent Dörter, Dilan Çıtak Tatlıses'le olan düğün​ tarihini açıkladı. Dörter, sahneden inmeden önce “Buradan evlenen çiftlere bir yastıkta mutluluk diliyorum. Sahne sırası 8 yıldır aynı yastığı paylaştığım ve 11 Ekim’de eşim olacak olan Dilan Çıtak Tatlıses'e bırakıyorum" dedi. Gecenin son çıkan sanatçısı ise Öykü Gürman oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...