Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses’in kızı isyan etti! Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 May 2023 13:30 - Güncelleme : 18 May 2023 14:51
İbrahim Tatlıses’in kızı isyan etti! Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum

Babasının İbrahim Tatlıses olduğunu yıllar sonra öğrenen Dilan Çıtak hakkındaki yorumlara isyan etti. Çıtak "Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum" diyerek sitemde bulundu.

İbrahim Tatlıses​'in 33 yaşındaki kızı Dilan Çıtak​, Tatlıses’in resmi olmayan evliliğinden dünyaya gelmişti ve uzun yıllar bilinmiyordu. Küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenen ve Tatlıses’in soyadını vermesinden sonra tanınan Dilan Çıtak, başarısının babasının gölgesinde kalmasından rahatsız oldu. Dilan Çıtak son olarak hakkında yapılan yorumlara isyan etti.

“BEN BAŞKA BİR BABAYLA BÜYÜDÜM”

TGRT Haber'den derlenen bilgiye göre; Dilan Çıtak Tatlıses sosyal medya hesabından babasının sayesinde bir yerlere geldiğiyle ilgili haberlere şu yorumla isyan etti: “Bakın artık içimde tutmayacağım ama o kadar çok yıldım ki İbrahim Tatlıses’in kızı şunu dedi bunu yaptı şöyle dedi ya yeter! Ne ayıp ne zorba yaklaşım bunlar. Ben babamı çok seviyorum çok saygı duyuyorum ama yetmedi mi beni bir birey olarak kabul etmeyişiniz? Yahu ben hayatımı verdim müziğe vs vs Hala daha kızı kızı! Babam bile kabul etti Dilan Çıtak olduğumu bir siz edemediniz!"

İbrahim Tatlıses’in kızı isyan etti! Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum

“Baban sayesinde” lafınızdan bıktım! Ben 20 yıldır müzik​ yapıyorum! Siz biliyor musunuz iyi bir şarkıcı olup zaten başarmak için savaşmak zorken bir de böyle bir baskının altında ekstra nelerle savaşarak başarı sağlamaya çalışmak nasıl zor? Kimsenin desteği ve yardımı olmadan! (Yapımcı prodüksiyon gibi) ve bir de sürekli aşağı çekilmeye ve çalışanlarla uğraşarak!"

"No name olsaydım da gösterseydin keşke size neler olunabileceğini ama özür dilerim öyle büyük bir sesin kızıyım ki sayenizde önümde aşmam gereken dağlara yenileri ekleniyor! Beni “Sayesinde” sandığınız şeyin aslında tam tersi önümde koca bir engel olduğunu görmeniz çok mu zor? Yeter ya sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum…”

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...