Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses'ten kendisini hastanede ziyaret eden Ebru Yaşar'a uyarı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ağustos 2022 16:57 - Güncelleme : 25 Ağustos 2022 17:17
İbrahim Tatlıses'ten kendisini hastanede ziyaret eden Ebru Yaşar'a uyarı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası ile ölümden dönen İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ünlü sanatçının, hastanede kendisini ziyaret eden meslektaşı Ebru Yaşar'a yaptığı uyarı dikkat çekti.

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum​'da tatilini yapan İbrahim Tatlıses​, bu sabah saatlerinde trafik kazası​ geçirdi. Kazanın ardından sıkıştığı araçtan itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle çıkarılan Tatlıses, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

EBRU YAŞAR'A UYARI

Hastaneye kaldırılan sanatçı İbrahim Tatlıses, ünlülerin ziyaretçi akınına uğruyor. İbrahim Tatlıses’i Demet Akalın​ ve Okan Kurt’tan sonra Ebru Yaşar da ziyaret etti.

Tatlıses’i kazadan sora sapasağlam görünce mutluluğunu “Süper çok iyi. Hiçbir şey yok maşallah. Sen bitti demeden bitmez” sözleri ile dile getiren Ebru Yaşar’ın ifadelerine düzeltme yapan İbrahim Tatlıses, “Ben değil Allah bitti demeden bitmez. Allah bitti diyecek öyle” diye cevap verdi.

İbrahim Tatlıses'ten kendisini hastanede ziyaret eden Ebru Yaşar'a uyarı

"KURŞUN ÖLDÜRMEMİŞ, ARABA KAZASI VIZ GELİR"

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Ebru Yaşar, ciddi bir kaza geçirmesine rağmen İbrahim Tatlıses’i çok iyi gördüğünü belirterek, “Gayet iyiydi. Neşesi yerinde. Tabii bir şaşkınlığı var. Kurşun öldürmemiş, araba kazası vız gelir. Doktorları uygun görürse akşam sahne alacak. Korkmuş. Ciddi bir kaza geçirmiş. Yuvarlanmış arabanın içinde. Kötü bir kaza geçirmiş ama bilincini hiç kaybetmemiş” diye konuştu.

HASTANEDE TÜRKÜ SÖYLEDİ

Hasta yatağında türkü söyleyerek sağlık durumunun iyi olduğu mesajını veren İbrahim Tatlıses, "Arayan soran herkesten Allah razı olsun. Akşam görüşmek üzere" diye seslendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Uğur morkoç25 Ağustos 2022 18:46

Aynen oyle ibo babayı kursunlar oldurmemis kaza mı oldurecek o kaza ona cocuk oyuncaği gelir

Sonraki Haber Yükleniyor...