Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e dava

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 Ocak 2024 10:58 - Güncelleme : 06 Ocak 2024 11:11
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e dava

İbrahimTatlıses, akıl sağlığından şüphe ettiği için kendisine vasi tayini davası açan oğlu Ahmet Tatlıses ile bu defa ‘Tatlıses’ markasıyla mekan açtığı iddiasıyla mahkemelik oldu.

Şarkıcı İbrahim Tatlıses​, uzun süredir arasının açık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses’e ‘Tatlıses’ markasını izinsiz şekilde kullanarak ‘Tatlıses Kebap’ isimli mekân açtığı iddiasıyla dava​ açtı.

İBRAHİM TATLISES’TEN OĞLUNA DAVA

Akşam gazetesinden Neslihan Keskin’in haberine göre; Şarkıcı İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses’in tüketiciyi yanılttığını ve haksız rekabet sağlamaya çalıştığını iddia etti. Dilekçede, İbrahim Tatlıses, Yıllardır kendi çabasıyla edindiği olumlu itibardan oğlunun gayret göstermeden yararlanmaya çalıştığını belirtti.

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e dava

DİLEKÇE ORTAYA ÇIKTI 

Dilekçede, “Ahmet Tatlıses’in müvekkile ait ‘Tatlıses’ markasına yönelik haksız tecavüzünün tespitini, önlenmesini ve durdurulmasını istiyoruz. Ahmet Tatlıses’in ‘Tatlıses’ markasını hiçbir şekilde kullanmamasını istiyoruz” ifadeleri yer aldı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...