Tgrt Haber

İclal Aydın gözlerden uzak büyüttüğü kızını paylaştı! Herkes aynı yorumu yaptı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
18 Kasım 2023 15:16 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 15:16
İclal Aydın gözlerden uzak büyüttüğü kızını paylaştı! Herkes aynı yorumu yaptı

Üç Kız Kardeş dizisinin yıldız ismi İclal Aydın, gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lal’ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Annesine benzerliğiyle dikkat çeken Lal’a tebrik mesajı yağdı.

Son olarak Üç Kız​ Kardeş​ dizisinde oynadığı Nesrin karakteriyle beğeni toplayan İclal Aydın, gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lal’ı sosyal medya hesabından paylaştı. 21 yaşındaki Lal'ı görenler annesine olan benzerliğine dikkat çekti. 

İCLAL AYDIN KIZINI PAYLAŞTI, HERKES AYNI NOKTADA BULUŞTU 

Üç Kız Kardeş dizisiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu İclal Aydın'ın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lal büyüdü. 21 yaşına basan kızının doğum gününü sosyal medya hesabından paylaşan Aydın, “İlk defa yazdım yazdım sildim…
Hem de kaç kez bilsen. 21.yaşın kutlu olsun güzel kızım. Seninle gurur duyuyorum. En güzel yılların başlamış olsun. Ve seni çok seviyorum.” notunu düştü.

İclal Aydın gözlerden uzak büyüttüğü kızını paylaştı! Herkes aynı yorumu yaptı

TAKİPÇİLERİ AYNI YORUMU YAPTI 

Sosyal medya hesabından kızını paylaşan İclal Aydın ve kızı Lal'a övgü yağdı. Annesine benzerliği dikkat çeken Lal'ı gören takipçileri, yorum yağmuruna tuttu. "Aynı sizin gençliğiniz mutlu yıllar", Maşallah aynı siz ömrü de bahtı da güzel olsun", "Ah canım,ne kadar da annesine benziyor" yorumları yapıldı. 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...