Tgrt Haber

İddialar doğru çıktı! Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinden yıkan haber...

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Temmuz 2023 13:05 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 13:23
İddialar doğru çıktı! Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinden yıkan haber...

Bir süredir boşanacakları iddia edilen ünlü çift Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'den hayranlarını üzen haber geldi. Ünlü çiftin boşandığı haberi magazin dünyasında gündem oldu.

2014 yılında nikâh masasına oturan Ceyda Düvenci​ ve Bülent Şakrak​ çiftinden üzen haber geldi. Bir süredir boşanacağı iddia edilen çift evlilik terapistine de gitmişti. 7 yıldır evli olan çiftin boşanması 5 dakika sürdü. 

İDDİALAR DOĞRU ÇIKTI, ÜNLÜ ÇİFT BOŞANDI

Gossippasta isimli instagram sayfasında Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin boşandığı haberi verildi. Bir süredir boşanacakları konuşulan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti bugün adliyede görüntülendi. Son olarak Ceyda Düvenci'nin bir takipçisinin, "Bu adam senin engelli evladını kendi öz çocuğu gibi sahiplenecek kadar okyanuslar büyüklüğünde bir kalbe sahip... Onu kendi evladından ayırmayacak kadar bence bu güzel adamı bırakma... Çok pişman olursun. Bu dünyada iyi insanların artık sayısı azaldı. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz" sözlerine, "Kararı ben vermedim maalesef" yanıtını vermişti. 

İddialar doğru çıktı! Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinden yıkan haber...

AİLE TERAPİSTİNE GİTMİŞLERDİ 

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Birbirlerine küsen çift aile terapistine gitmeye ve yardım almaya karar verdi. Bülent Şakrak dizi çekiminin bitmesiyle beraber oğlu Okan Ali ‘yi yanına alıp karavan tatiline çıktı, Şakrak’a tatilde akrabası Erkan Kolçak Köstendil de oğlu Marsel’le eşlik etti. Tatil dönüşü çocuklarının karne töreninde de bir arada poz vermeyen çiftin terapi sürecinin olumsuz sonuçlandığı ve evliliklerini kurtaramadıkları öğrenildi. Önümüzdeki günlerde tarafların mahkemeye başvurması bekleniyor. Ceyda Düvenci yorumlara kapattığı bugünkü yazısında artık yoluna tek başına devam edeceğini şu sözlerle duyurdu:

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...