Tgrt Haber

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin 3 günlük bebeği ameliyat oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2024 15:19 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 15:19
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin 3 günlük bebeği ameliyat oldu

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin ikizlerinden biri kalbinde oluşan sorun nedeniyle ameliyat oldu. İbrahim Tatlıses, torunun fotoğrafını paylaşıp “Ameliyatı güzel geçti” dedi.

İbrahim Tatlıses​, sosyal medya hesabından torunlarından birinin kalp rahatsızlığı​ olduğunu belirterek, sevenlerinden dua​ istemişti. İbrahim Tatlıses, üç günlük torununun fotoğrafını paylaşıp “Ameliyatı güzel geçti” dedi.

"AMELİYATI GÜZEL GEÇTİ"

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, sabah saatlerinde yaptığı paylaşımda, "Minik Tatlıses'imize herkesten dua istiyorum. İkizlerden birinin kalbinde sorun var. Dualarınızla inşallah minik Tatlıses'in işi kolaylaşır. Allah'ım bizlere çok görmesin amin. Dua eden herkesten Allah razı olsun" dedi. Tatlıses daha sonra 3 günlük torununun ameliyat​ olduğunu söyleyerek,  "Dua eden herkesten Allah razı olsun. Ameliyatı çok güzel geçti. Dualarınız için çok teşekkürler, sağ olun, var olun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Tatlıses, torununun yüzünü de ilk kez gösterdi.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin 3 günlük bebeği ameliyat oldu

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...