Tgrt Haber

İdo’dan İbrahim Tatlıses’i kızdıracak sözler! Babamın ağzında bakla ıslanmıyor…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
16 Ağustos 2023 10:53 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 11:42
İdo’dan İbrahim Tatlıses’i kızdıracak sözler! Babamın ağzında bakla ıslanmıyor…

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda gelininin hamile olduğunu, akabinde de ikiz torun sahibi olacağını bir magazin programına bağlanarak duyurmuştu. Babasının hayatlarına dair her şeyi aktarmasından rahatsız olan İdo Tatlıses, “Babama bir şey söylenmiyor, aslında ona bir magazin sayfası açmak lazım” dedi.

2021 yılında Yasemin Şefkatli​ ile dünya evine giren İdo Tatlıses​, geçtiğimiz haftalarda eşinin hamile olduğunu öğrendi. Haberin babası İbrahim Tatlıses​ tarafından Türkiye’ye duyurulmasından rahatsız olan İdo, Kanal D Haber’e açıklamada bulundu. İdo Tatlıses, “"Babama bir şey söylenmiyor. Ağzında bakla ıslanmıyor. Babama aslında bir Magazin sayfası açmak lazım. Bütün haberleri paylaşıyor.” ifadelerini kullandı. 

İdo’dan İbrahim Tatlıses’i kızdıracak sözler! Babamın ağzında bakla ıslanmıyor…

“BABAMA BİR ŞEY SÖYLENMİYOR”

Magazindizigundemi’nden aktarılanlara göre; İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda gelininin ikiz​ bebek beklediğini duyurmuştu. Kanal D'ye konuşan İdo Tatlıses, "Babama bir şey söylenmiyor. Ağzında bakla ıslanmıyor. Babama aslında bir magazin sayfası açmak lazım. Bütün haberleri paylaşıyor. 'İkiz' deyince o da çok şaşırdı. İdo Tatlıses, İkiz olacağını duyunca bize ikinci sürpriz oldu. Şu an benim için zorluk yok ama Yasemin için çok zor oluyor. Neden cennet annelerin ayakları altında onu bu süreçte daha iyi anladım. Daha doğmadan panikledim, sağlıkla gelsinler inşallah." ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...