Tgrt Haber

Yalı Çapkını’nın Ferit’i İdo’ya benzerliğiyle sosyal medyanın diline düştü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Ocak 2023 10:49 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 11:15
Yalı Çapkını’nın Ferit’i İdo’ya benzerliğiyle sosyal medyanın diline düştü!

Sezonun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını’ndaki Ferit rolüyle tanınan Mert Ramazan Demir, sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Başarılı oyuncunun ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in oğluna benzerliği sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Yalı Çapkını​ dizisiyle tanınan, son olarak da Şahmaran​ isimli yapımla kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir​, İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo’ya olan benzerliğiyle sosyal medyanın dilinde. Birçok kullanıcının beğenerek söz ettiği Demir, bir kısım takipçi tarafından ise yeterli bulunmuyor.

KAŞLARI KONUŞLUYOR

Afra Saraçoğlu​ ile başrolünü paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde yıldızı parlayan Mert Ramazan Demir, sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Son olarak Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir ile Şahmaran dizisinde rol alan oyuncunun kaşları ve İdo Tatlıses’e benzerliği sosyal medyanı gündemine oturdu. Demir, Twitter'da bir kullanıcı tarafından İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses​'e benzetilerek "Offf mert ramazan demir çok yakışıklı yaa dimi kızlar" yorumu yapıldı. Binlerce beğeni alan yorum, sosyal medyada gündem oldu.

Yalı Çapkını’nın Ferit’i İdo’ya benzerliğiyle sosyal medyanın diline düştü!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...